„Balajcza Szabolcsot és Marko Dmitrovicsot egyaránt remek kapusnak tartom, ám utóbbi a jövő embere lehet – mondta a Nemzeti Sport kapustémát firtató kérdésére Nebojsa Vignjevics. – Eddig kevés mérkőzésen szerepelt, de tavasszal szeretnék lehetőséget adni neki, hogy bizonyítson és rutint szerezzen. A teljesítményével elégedett voltam a hétvégi meccsen, a gólokról nem tehetett. Mindkettőjüket kipróbáltam a téli edzőmérkőzéseken, végül úgy döntöttem, hogy Balajczára a Magyar Kupában számítok."

Az újpesti vezetőedző elmondta: úgy tűnik, hogy a Honvéd ellen sérülés miatt hiányzó Simon
Krisztián és Asmir Suljic egyaránt bevethető lesz a Kaposvár elleni szombat esti mérkőzésen.

A téli átigazolási szezon utolsó napjaiban igazolt labdarúgók közül több játékosra még mindig nem számíthat a szakmai stáb. A két szenegáli érkező közül Lansana Sagna bevethető lesz a Rákóczi ellen, ám Elhadji Sidibére csütörtökön még egy utolsó orvosi vizsgálat vár. A kolumbiai Darwin Zamir Andrade papírjai még mindig nincsenek rendben, a Standard Liege-től kölcsönvett kongói Jean-Marc Makusu Mundele pedig egyelőre nem érkezett meg a csapathoz.

NEBOJSA VIGNJEVICS ALAPOSAN KÖRBEJÁRTA A HONVÉD ELLENI VERESÉGET, ÉS A KÖVETKEZTETÉSEIT MEGOSZTOTTA A NEMZETI SPORTTAL IS – A CSÜTÖRTÖKI SZÁMBAN EZT IS MEGTALÁLJA!