NB I: Amibe belerúg, az gól; Tudjuk, hogy hol a helyünk - Horváth F.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.10. 22:09
A háromból három győzelemmel álló Paks vezetőedzője, Horváth Ferenc elmondta, hogy a megszerzett kilenc pont ellenére a földön járnak. A hat gólnál járó, ezúttal mesterhármast szerző Simon Attiláról a szakember úgy vélekedik: amibe belerúg, az gól. A PAFC-t irányító Benczés Miklós elismerte, hogy az ellenfél jobb volt.

„Nagyon nincs mit magyarázni ezen. Jól futballoztunk. A szél egy kicsit megzavart minket, főleg az első félidőben nehezebben tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, a második játékrészben már jobban, ötletesebben és gyorsabban futballoztunk. Ehhez természetesen kellett az is, hogy az ellenfél tíz emberrel játsszon, de azt gondolom, hogy a fiúk összességében jól futballoztak. Mentek a győzelemért végig, aminek meg is lett az eredménye" – mondta Horváth Ferenc, a Paks vezetőedzője a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.Horváth Ferenc, a Paks vezetőedzője a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.

A szakember a három gólt szerző Simon Attiláról is ejtett néhány szót.

„Aki a gólokat rúgja, az mindig szerencsés helyzetben van. A csatárnál az első gól a legfontosabb, Attila ezt nagyon korán megrúgta. Onnantól kezdve úgy néz ki, hogy amibe belerúg, az gól lesz. Örülök, hogy ilyen jó formában van, remélem, át tudja menteni a továbbiakban is."

„A földön járunk, nem vagyunk elájulva ettől a három győzelemtől. Tisztában vagyunk, hogy az élen lévő csapatokkal még nem játszottunk. Tudjuk, hogy hol a helyünk."

Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője elismerte, hogy a jobb csapat nyert.

„Egy egyig kiegyenlített mezőnyjáték folyt. Egy gondom van, Tischler mellett nem nagyon zárkózunk föl, nem elég hatékonyan támogatjuk őt, magára hagyjuk. Ezen változtatni kell. Molnár Tibi nagyon jól játszott, először szerepelt a csapatban, ő a jobb oldalon úgy tette a dolgát, ahogy az elvárható volt. Egy egyekben erős volt, többször a védők mögé került – mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője, majd hozzátette: – Így alakult, a paksi játékot tekintve teljesen megérdemelt volt a győzelmük."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik