Legerősebb csapatát küldheti pályára a Fradi ellen a Hertha

Vágólapra másolva!
2009.06.12. 13:34
Legerősebb összeállításában érkezik Budapestre a Dárdai Pált is foglalkoztató német Hertha BSC labdarúgócsapata, amely július 14-én az Üllői úton játszik barátságos mérkőzést az NB I-be visszajutó Ferencvárossal. Ezt Gelei Károly, a találkozót szervező cég vezetője jelentette be az esemény pénteki sajtótájékoztatóján.
Ferencziék július 14-én a Hertha ellen léphetnek pályára
Fotó: M. Németh Péter (archív)
Ferencziék július 14-én a Hertha ellen léphetnek pályára
Ferencziék július 14-én a Hertha ellen léphetnek pályára
Fotó: M. Németh Péter (archív)
Ferencziék július 14-én a Hertha ellen léphetnek pályára

Fennállásának 110. éves évfordulója alkalmából különleges akcióval várja szurkolóit az FTC. Azok a drukkerek, akik pénteken vagy szombaton megvásárolják belépőjüket a Hertha elleni összecsapásra, ingyen tekinthetik meg a csapat utolsó hazai NB II-es mérkőzését a Vecsés ellen. A bérletesek – ha pénteken vagy szombaton jegyet váltanak – 2000 forint értékű vásárlási utalványt kapnak, amelyet az FTC hivatalos márkaboltjában válthatnak be.

A belépők 2500–4900 forintos áron kaphatóak, elsősorban az Albert-stadion pénztáraiban, valamint az ismert jegyirodákban.

„Sikerült olyan csapatot elhívnunk Magyarországra, amely még nem járt itt annak ellenére, hogy erős magyar kötődése van Dárdai Pál révén – mondta Gelei, aki Magyarország egyetlen UEFA- és FIFA-engedéllyel rendelkező mérkőzésszervezője. – Ráadásul Németország második legnépszerűbb együtteséről van szó.”

Gelei szerint Dárdai pályára lépése biztos, de további neveket nem említetett a berlini együttestől.

A mérkőzésre kilátogató szurkolók külön erre a találkozóra készült egyedi ajándékot kapnak a jubileum emlékére.

„Ezen az összecsapáson mutatkoznak be a csapat új igazolású játékosai, a teljes új keret, valamint a jövő évi megújult mez is – mondta Berki Krisztián sportigazgató. – Azt remélem, hogy a mérkőzés remek erőfelmérő lehet NB I-re készülő játékosainknak."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik