Dárdai Pál újabb szezont kezdhet meg a berlini csapatnál

Vágólapra másolva!
2009.05.27. 12:13
Bár végleges megállapodás még nem született, a német Bild szerint Dárdai Pál egy évvel meghosszabbítja az idén nyáron lejáró szerződését, így marad a Herthánál. A magyar középpályás a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette, hogy profi karrierje után utánpótlásedzőként dolgozhat a német klubnál.
Dárdai nem köszön el a Herthától
Fotó: Action Images
Dárdai nem köszön el a Herthától
Dárdai nem köszön el a Herthától
Fotó: Action Images
Dárdai nem köszön el a Herthától

Andrej Voronin és Marko Pantelics távozása után végre egy jó hírt is kaphatnak a Hertha szurkolói, ugyanis úgy tűnik, hogy a csapatot leghosszabb ideje szolgáló játékos további egy évig marad a berlinieknél.

Dárdai Pálról van szó, aki a Bild beszámolója szerint elfogadja a klub által kínált szerződést.

Dárdai Dieter Hoeness és korábbi csapattársa, Michael Preetz társaságában tárgyalt kedden, és Hoeness szerint közel állnak hozzá, hogy a 33 éves játékost hosszú távon maguknál tartsák. Ezt maga a játékos is megerősítette érdeklődésünkre.

„A papírokat még nem írtuk alá, de megállapodtunk, hogy egy évig még profi szerződést kapok, és ha sikeres idényt zárok, jövőre újra tárgyalunk. A lényeges azonban az, hogy a csapat vezetői a pályafutásom befejezése után is számítanak rám edzőként az ifjúsági csapatnál. Ez pedig biztonságot ad számomra és a családom számára” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a futballista.

A játékos hozzátette, reméli, hogy a következő évben még sikerül egy jó idényt produkálnia, és a válogatottal sikerül kiharcolni a vb-szereplést, mert a világbajnokságon való részvétel méltó lezárása lehetne karrierjének.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik