PMFC: még Pécsen is kiköthet a debreceni csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.18. 15:08
Pölöskey Péter az előző szezonban kölcsönben szerepelt Pécsen. Korábban arról számoltunk be, hogy a debreceni csatár első számú kérője a Kecskemét, ám még az is elképzelhető, hogy mégis a PMFC-nél marad.

Pölöskey Péter tavaly augusztusban szerződött Debrecenből kölcsönben Pécsre, ám télen a vártnál kevesebb játéklehetőség miatt távozni akart. A Kecskemét vitte volna, de mivel már két csapatban pályára lépett tétmeccsen, így nem tudott váltani, maradt Pécsen, ahol tavasszal három gólt szerzett és két gólpasszt is jegyzett.

A kölcsönszerződése lejárt, ezután – ahogy arról már beszámoltunk – ismét szóba került, hogy Kecskemétre igazol.

Az biztosnak tűnik, hogy Debrecenbe – az élő szerződése ellenére – nem tér vissza, nem is kezdte meg a csapattal a nyári felkészülést.

A csatár menedzsere, Fülöp Ferenc érdeklődésünkre elmondta, a DVSC-vel megegyeztek, hogy a játékosnak egyelőre nem kell edzésre jelentkeznie a Lokinál. A játékosügynök elmondta, több klubbal folynak egyeztetések Pölöskey jövőjével kapcsolatban. Továbbra is érdeklődik iránta a Kecskemét, de a Véber György vezette új pécsi szakmai stáb is szívesen látná, így még az is lehet, hogy mégis a PMFC-nél marad, ugyanakkor még a külföldi folytatás sem zárható ki.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Fodor Ferenc (Dunaújváros?), Koller Krisztián (?), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza?), Rácz Ferenc (MTK – kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Pölöskey Péter (DVSC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik