NB I: Kipróbálunk egy-két jó magyar bort - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.01. 19:27
A Paks elleni győzelmet követően Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője örül annak, hogy csapatával megszerezte a harmadik helyet a labdarúgó NB I-ben. A német szakember az MLSZ felé megfogalmazott egy kritikát, mely szerint a játékosoknak alig lesz idejük pihenni, mert nagyon sokáig tart nálunk a bajnokság.

„Kimondhatatlanul örülök, hogy elértük a harmadik helyet, azt hiszem a jövőben nagy dolgokat fogunk véghez vinni" – kezdte Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.

„Mindig időt kell adni egy csapatnak, hogy megszokja az új edzőt, de úgy érzem, megtaláltuk a siker kulcsát és mindenki mellettem állt, ezért lehettünk ilyen sikeresek. Úgy érzem a védekezésünk nagyon feljavult, ugyanis az elmúlt kilenc mérkőzésen csak kettő gólt kaptunk. A Magyar Labdarúgó-szövetségnek át kellene gondolnia a versenykiírást, hiszen néhány játékosnak a következő héten még mérkőzése lesz, utána pedig marad egy hét pihenés, így nagyon nehéz lesz felkészülni"

A Ferencvárosnak az Európa-liga első selejtezőkörében már pályára kell lépni, azaz a szezon befejezte után nagyon hamar kezdődik az új idény. Thomas Doll ennek ellenére az ünneplésről is beszélt.

„A klubházban össze fogunk ülni, egy kicsit beszélgetünk és kipróbálunk egy-két jó magyar bort."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik