NB I: Nagyon csalódottak vagyunk - Ricardo Moniz, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.20. 21:01
A labdarúgó NB I 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Kaposvár otthonában. A hazaiak szakvezetője, Prukner László szerint a mutatott játék és az akarás alapján megérdemelték volna a győzelmet, míg a vendégek holland vezetőedzője, Ricardo Moniz szerint nagyon csalódottak, amiért ilyen kevés helyzetet tudtak csak kialakítani.

„Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen nem dolgoztunk ki elég helyzetet. A tizenhatos előteréig rendre eljutottunk, de ott az utolsó passzok nem sikerültek, rossz megoldásokat választottunk, lövéseinket blokkolni tudták. Az pozitívum, hogy hátrányból tudtunk egyenlíteni egy olyan csapat ellen, amely teljesen visszaáll a saját térfelére. Sajnos a széleken nem tudtunk mögéjük kerülni, az átlövéseink sem úgy sikerültek. Böde Dani egész héten betegséggel küszködött, dicséretes a gólja” – nyilatkozta a Ferencváros szakvezetője, Ricardo Moniz a Sport Televíziónak.Ricardo Moniz a Sport Televíziónak.

„Úgy gondolom, hogy a mutatott játék és az akarás alapján megérdemeltük volna a győzelmet. Ilyen szériában vagyunk, amikor vagy az elején, vagy a végén sikerül összehoznunk valamit. Úgy gondolom, mind a helyzetekben, mind a küzdelemben jól teljesítettünk, habár a második félidő végén már beszorított minket a Fradi, de összességében szerintem megérdemeltük volna a győzelmet. Amit az előzetesben mondtam, ha nem kapunk gólt a mérkőzés elején, bárkivel fel tudjuk venni a versenyt, ez most is így volt” – értékelte a mérkőzést a Kaposvár vezetőedzője, Prukner László.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik