NB I: Dzsudzsák Balázs a győriekkel edzett

Vágólapra másolva!
2013.01.14. 16:33
A labdarúgó NB I-ben listavezető Győri ETO-val tréningezett az elmúlt napokban Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott játékosa. A futballista azóta már visszautazott Oroszországba, hiszen csapatával hamarosan megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra – számol be róla az eto.hu.

A vártnál hamarabb találkozott Dzsudzsák Balázs a Győri ETO játékosaival. A tervek szerint ugyanis a beleki edzőtábor során felkészülési mérkőzésen lép pályára egymás ellen az NB I éllovasa és a Dinamo Moszkva, a magyar válogatott kulcsembere azonban mielőtt visszautazott volna Oroszországba, Győrött járt, és pár napot az ETO játékosaival együtt edzett a múlt héten.Dzsudzsák Balázs a Győri ETO játékosaival. A tervek szerint ugyanis a beleki edzőtábor során felkészülési mérkőzésen lép pályára egymás ellen az NB I éllovasa és a Dinamo Moszkva, a magyar válogatott kulcsembere azonban mielőtt visszautazott volna Oroszországba, Győrött járt, és pár napot az ETO játékosaival együtt edzett a múlt héten.

Dzsudzsák immáron Moszkvában tartózkodik, de a búcsúzáskor nem felejtette el megköszönni a győri vezetőknek, edzőknek és játékosoknak azt, hogy segítették a felkészülését. A magyar válogatott középpályás kiemelte, a jövőben még inkább figyelemmel kíséri a győri gárda eredményeit, és kívánja, hogy az idén váljanak valóra a klub álmai.

A Győri ETO–Dinamo Moszkva mérkőzést február 12-én rendezik a törökországi Belekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik