DVSC: sok a sérült, lehetőséget kaphat a saját nevelésű védő

Vágólapra másolva!
2012.10.30. 17:08
Címkék
A DVSC-Teva labdarúgócsapata már ma elutazott Baranya megyébe az NB III-as Szentlőrinc elleni szerdai Magyar Kupa-mérkőzésre. A csapattal tartott többek között a 22 éves saját nevelésű Ludánszki Bence is, aki a sok sérült miatt jó eséllyel lehetőséget is kap.

„A szakmai stáb összegyűjtötte az információkat a szentlőrinci alakulatról, a mérkőzés napján ezeket majd megosztják a szakemberek velünk – idézi a haon.hu a DVSC-Teva védőjét, Ludánszki Bencét a szerdai Magyar Kupa-meccsel kapcsolatban. – De igazából mindegy, hogy mit szeretne a házigazda, nekünk a saját futballunkat kell játszanunk ellenük is. Az ilyen találkozók egyébként roppant veszélyesek, mindenki a Loki sikerét várja, a hazaiak pedig felszabadultan, az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára. Éppen ezért csakis százszázalékos teljesítményt nyújtva juthatunk tovább a következő körbe."haon.hu a DVSC-Teva védőjét, Ludánszki Bencét a szerdai Magyar Kupa-meccsel kapcsolatban. – De igazából mindegy, hogy mit szeretne a házigazda, nekünk a saját futballunkat kell játszanunk ellenük is. Az ilyen találkozók egyébként roppant veszélyesek, mindenki a Loki sikerét várja, a hazaiak pedig felszabadultan, az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára. Éppen ezért csakis százszázalékos teljesítményt nyújtva juthatunk tovább a következő körbe."

Az utóbbi időben a középső védő posztján sok problémája akadt a debrecenieknek, ugyanis Szűcs István, Máté Péter, Varga Róbert és Mészáros Norbert is sérüléssel bajlódik, ezért Ludánszki Bence jó eséllyel játéklehetőséget kaphat a Magyar Kupa 3. fordulójában. Az említettek mellett további három, hosszabb ideje sérült játékosra nem számíthat Kondás elemér vezetőedző, a kapus Nenad Novakovicsra és két támadóra, Roguy Méyére és Farkas Balázsra.

A DVSC-Teva holnap 12.30 órától lép pályára a Pécshez közeli Szentlőrincen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik