DVSC: a ZTE-nek hármat vágó Nikolic folytatni szeretné a show-t

Vágólapra másolva!
2011.11.28. 13:21
Stevo Nikolic, a DVSC-Teva támadója három góllal járult hozzá a Debrecen idei utolsó bajnoki mérkőzésén a Zalaegerszeg fölött aratott 5–2-es győzelméhez. A bosnyák csatár szerint az első félidő „érdekesre” sikerült, de a tavasszal a második játékrészben mutatott show-val folytatná az idényt.

„Elég érdekesre sikerült az első félidő: megvoltak ugyan a helyzeteink, csak nem értékesítettünk egyet sem – idézi Stevo Nikolicot a dvsc.hu. – A szünetben aztán összeszedtük magunkat, és a második játékrészben gyorsan a magunk javára fordítottuk az állást. Az első helyzetből betaláltunk, majd a másodikból és harmadikból is.”

„Ilyen a futball, az első gólig mindig nagyon nehéz, de örülök, hogy öt gólt lőttünk, nagyon boldogok voltunk a meccs után. Külön öröm számomra, hogy három góllal segíthettem győzelemhez a csapatot. Köszönöm a társaknak, akiktől remek labdákat kaptam. A legfontosabb azonban a három pont megszerzése volt. Nagyon lényeges, hogy győzelemmel tudtunk befejezni a szezont, mégiscsak más így szünetre menni. Erős csapat vagyunk, a show-nak mennie kell tovább a tavasszal is!” – tette hozzá a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik