Diósgyőrben buszra azért még futotta

D. L.D. L.
Vágólapra másolva!
2004.07.24. 21:38
Címkék
Hála Farkas Gábor technikai vezető szorgoskodásának, a diósgyőri labdarúgók szombat reggel busszal kelhettek útra a soros edzőmeccs helyszínére, a Miskolctól ötven kilométerre fekvő Abaújszántóra, Soltész Zoltán polgármester meghívására.
Diósgyőrött pillanatnyilag áldatlan állapotok uralkodnak. Az irodahelyiségeket érvényes szerződés híján lezárta a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Kht.; városi telefonvonal immáron hónapok óta nincs, ezt a Matáv a kifizetetlen számlák miatt még az év elején kikapcsolta; vészesen fogy a játékoskeret, hiszen Nagy Zoltán már a ciprusi Larnaca kapuját őrzi, Ciprian Binder Győrbe, Halgas Tibor pedig Székesfehérvárra szerződött. A szombati összecsapásra elutazott ugyan Tejnóra Zoltán, Udvari Tamás, Faragó István és Kenesei Zoltán, ám egyik játékos sem lépett pályára. A kezdés előtt negyedórával befutott az abaúji településre a jelenlegi tulajdonos által különleges jogokkal felruházott Varga Zsolt, aki magával hozta a vezetőedzőnek kiszemelt Kiprich Józsefet és segítőjét, Vincze Istvánt.
A tegnapi edzőmeccs után Varga Zsolt közölte a játékosokkal, hogy hétfőn 10 órára mindenkit vár Diósgyőrött, és azt a foglalkozást már az új duó vezényli. A váltás erősen megosztja a diósgyőrieket, sokan ugyanis ragaszkodnak Détári Lajoshoz. A játékosok megerősítették, amennyiben hétfőn 17 óráig nem fizetik ki nekik az elmaradt járandóságokat, akkor elnéptelenedik az öltöző…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik