Az adidas is női focival kampányol

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.08.01. 11:08
Címkék
A néhány napja meglebegtetett előzetes után végre itt a vadiúj adidas-reklámfilm teljes hosszában, a legjobb csajokkal, a legizgalmasabb új cuccokkal...

A néhány napja meglebegtetett előzetes után végre itt a vadiúj adidas-reklámfilm teljes hosszában, a legjobb csajokkal, a legizgalmasabb új cuccokkal - és persze női focival. Immár nem is kérdés: nincs ennél trendibb széles e világon. Nyomás a kulisszák mögé!A néhány napja meglebegtetett előzetes után végre itt a vadiúj adidas-reklámfilm teljes hosszában, a legjobb csajokkal, a legizgalmasabb új cuccokkal - és persze női focival. Immár nem is kérdés: nincs ennél trendibb széles e világon. Nyomás a kulisszák mögé!

Az adidas tervezői, úgy tűnik, vérszemet kaptak a piaci rés láttán, és végérvényesen célba vették a sportos, ámde valóban nőies vonalat, megfűszerezték egy kis oldschool hiphoppal, és íme, ez lett belőle:

Szász Kitti kapcsán már emlegettükKaty Perryt a minap, egyébkéntlassan már öreg motorosnak számít a márka arcaként.

A videóban feltűnik a kínai színésznő, Li Bingbing, aki törékeny alkata ellenére bokszolással vezeti le a felesleges feszkót.

A zenéért DJ Baby G felelős, akit a készítők szintén meginterjúvoltak stílusügyileg:

A kampány fotóit Sneakerqueen készítette:

A hiphop és az elektró (egészen pontosan a napjainkban hipertrendinek számító moombahton nevű, lassú elektróstílus) mellett azonban - és épp ez a szép ebben a kezdeményezésben - a berlini Staatsballett világszép táncosnői a klasszikus zenét is képviselik a klipben. Ki mondta, hogy a balett nem sport?

A szőke szépség a videóban nem más, mint Caroline Wozniacki teniszezőnő, aki a móka kedvéért dekázgatott kicsit a kamerák előtt, ugyanis szabadidejében szívesen játszik.

A forgatás végül egy jókedvű focizásba torkollott, ennek részleteit csempészték bele a végső verzióba.

Az adidas üzenete tehát az, hogy élj bárhol, legyél bárki, legyen bármilyen a külsőd és csinálj bármit, egy a lényeg: tedd szívvel-lélekkel. All in.

Mi imádjuk!

A klip alatt egyébként Rye Rye New Thing című száma szól, köszönjük a beazonosítást a Ghetto Bazaarnak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik