PSG: van-e élet Párizsban Messi, Neymar és Mbappé nélkül?

T. B.T. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.08. 13:58
null
Messi és Neymar játéka a dél-amerikai selejtezők miatt lehet veszélyben (Fotó: AFP)
Messi, Neymar és Mbappé nélkül állhat ki a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a Clermont Foot elleni szombati bajnoki mérkőzésre – írja az RMC Sport.



Messi és Neymar egyaránt egészséges, de csütörtök este a dél-amerikai világbajnoki selejtezőkön lép pályára hazája válogatottjában. A mérkőzések után kevés idejük lesz a visszarepülni Franciaországba, hogy csatlakozzanak a PSG Clermont ellen készülő keretéhez. Valószínű, hogy Mauricio Pochettino pihenőt ad a két klasszisnak.

Eközben Kylian Mbappé a franciák bosnyákok elleni meccsén kisebb bokasérülést szedett össze, és a csapat következő két összecsapásán nem is lépett pályára.

Ha kénytelen lesz nélkülözni sztárjait, Pochettino lehetőséget adhat a trió mögött háttérbe szoruló Mauro Icardinak és Julian Draxlernek a bizonyításra. Draxler nagyjából az utolsó negyedórára szállt be a PSG előző bajnokijain, míg Icardi legutóbb a Brest elleni mérkőzésen játszott 85 percet. Bár sztárjaik pótlása megoldottnak tűnik, úgy kalkulálnak Párizsban, hogy a Messi, Neymar, Mbappé támadótrió mindhárom tagja legkésőbb a Bruges elleni BL-meccsen már pihent és bevethető állapotban lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik