Vb 2010: a szlovákok a tizenegyesrúgásokat is gyakorolták

Vágólapra másolva!
2010.06.28. 15:04
Szlovákia meccslázban ég a Hollandia elleni nyolcaddöntő előtt, amit Vladimír Weiss szövetségi kapitány szavai is alátámasztanak, a szakember játékról és továbbjutásról álmodik.

„Játékosaim már kellő ráhangoltsággal tekintenek a mérkőzés elé, és az önbizalmukkal sincs gond. A holland válogatott érdekes csapat, hiszen csoportjából lényegében nagy erőkifejtés nélkül jutott tovább. Tulajdonképpen túlzottan sok lehetősége sem volt, azt viszont remekül használta ki. A hollandok altatják az ellenfelet, sokat passzolnak, és biztos helyzetig kidolgozva futballoznak" – mondta Weiss.

Az sem titok, hogy a szlovákok az utolsó tréningjükön gyakorolták a tizenegyesrúgásokat, vagyis minden eshetőségre felkészültek.

„Bízunk abban, hogy miként az olaszokat, úgy a hollandokat is meglephetjük. Bemutatni senkinek sem kell őket, mondhatni ők Európa braziljai, hiszen minden bajnokságban jól és eredményesen képviselik a holland iskolát. Tiszteljük őket, de félni nem félünk az ellenük sorra kerülő találkozótól" – mondta a válogatott első számú jobb oldali védője, Peter Pekarík.  

A két csapat találkozóját honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik