NFL Fantasy tippek, Week 3

Vágólapra másolva!
2014.09.21. 17:09
Címkék
Szokásos heti rovatunkban megjósoljuk, kit érdemes fantasy csapatunkba állítani és kit ültessünk a kispadra. Irányítók A hét kezdője: Drew...

Szokásos heti rovatunkban megjósoljuk, kit érdemes fantasy csapatunkba állítani és kit ültessünk a kispadra.

Irányítók

A hét kezdője:

Drew Brees (Saints) Az első két héten nem hasonlított valódi énjéhez, előbb utóbb kiszakad a zsák, úgy gondolom a Vikings, annak is a secondaryje ideális ellenfél, hogy elkezdje Brees csapata felzárkóztatását.

Biztos kezdő:

Andrew Luck (Colts) Az első két héten jó teljesítményt nyújtott ugyan, de volt hiba is. Ennek kiküszöbölésére és a szinte tökéletes játékhoz a Jaguars lesajnált védelme partner lehet.

Andy Dalton (Bengals) A.J. Green játszani fog, Bernard ihletett formában cikáz a pályán és, ha bármi gond van, előkapják Sanut. Ők pedig mind gyufafejű barátunk kiváló célpontjai és bár nem rossz a Titans védelem, Dalton nagyon magabiztos, ellenük sem kegyelmez.

A hét padosa:

Ben Roethlisberger (Steelers) Tökös és kemény gyerek BigBen, de múlt héten a Ravens ellen sem sziporkázott és, ha megemlítem, hogy a Panthers front7 kőkemény, akkor hamar kiderül, hogy ez a falat rágós lesz.

Csak óvatosan:

Tom Brady (Raiders) A Raiders passz elleni védekezése rendben volt eddig és Brady formája nem azt vetíti előre, hogy itt TD orgia várható a részéről. Merész tipp, az biztos, Brady bármikor megvillanhat.

Colin Kaepernick (49ers) Kőkemény csoportrangadó a Cardinals otthonában, a kőkemény Pinty secondary ellen. Nem jó kilátások, főleg a Bears elleni 4. negyed fényében.

Futók

A hét kezdője:

Giovani Bernard (Bengals) Múlt héten már a tavalyi formáját idézte, hasonló meccset várok tőle most is. Két meccsen szerzett 279 scrimmage yardja több, mint biztató.

Biztos kezdő:

Knile Davis (Chiefs) Charles sérülése és rossz formája is Davis malmára hajthatja a vizet a hét végen. Denverben nem először bizonyította, hogy lehet rá számítani, a Miami ellen még többet is láthatunk tőle.

Demarco Murray (Cowboys) Romo gyengécske formája miatt előtérbe került a futójáték Dallasban és ezt Murray ki is használja (285 yard, 2TD). Egyedül a labdavesztésekre kellene figyelni, de lehet ez a kabalája.

A hét padosa:

Montee Ball (Broncos) A Seahawks az elmúlt 13 hazai meccsén mindössze 3 futott TD-t engedett, úgy, hogy többek közt AP és Lacy is rohamozta az endzonet. Ez és Manning bosszúvágya könnyen egy passz orientált vadlovat eredményezhet, Ballnak pedig így nem sok szerepe lesz.

Csak óvatosan:

Reggie Bush (Lions) Két meccsen futott 41 yardja finoman szólva sem bíztató és ami még rosszabb, egyes hírek szerint lassan Joique Bell is elé kerül a sorban.

Matt Forte (Bears) Múlt héten a 49ers ellen sem sziporkázott és a hasonlóan jó futás elleni Jets D# ellen sem lesz könnyebb dolga. A Jets Eddie Lacyt is leradírozta múlt héten.

Elkapók

A hét kezdője:

Jeremy Maclin (Eagles) Mindkét eddigi meccsén TD-zett, de nem jutott 100 yard fölé viszont csoportrangadó következik, amelyeken az elmúlt négy alkalommal háromszor is átlépte ezt a határt.100 yardos meccse következik TD-vel megspékelve.

Biztos kezdő:

T.Y. Hilton (Colts) Ő még csak 70 yard fölé sem ment és nem is szerzett hatpontost, itt az ideje megmutatni, mit is tud, a múlt héten rommá vert Jags secondary ellen.

André Johnson (Texans) Fitzpatrick igazi time manager típusú vezére a Texans offensenek, ez pedig tuti passzokat eredményez, Johnsonnál tutibb célpont pedig nem lesz ezen a hétvégen. A Giants D# eddig senkit nem győzött meg, most is pofon van kilátásban.

A hét padosa:

Michael Crabtree (49ers) Ő az aranyásók első számú elkapója, ami hatványozott figyelmet von maga után. A Peterson-Cromartie fémjelezte Cardinals másodvonal pedig nem fogja szem elől téveszteni.

Csak óvatosan:

Steve Smith Sr. (Ravens) Eddig remekül teljesít új csapatában, de Hadennel most meg fog gyűlni a baja. Hasonló bajban lehet névrokona, Torrey is.

Larry Fitzgerald (Cardinals) Előző hét végén Marshall 3 TD-vel büntette a 49ers védelmét, az aktuális ellenfél legkomolyabb fegyvere biztos nagyobb figyelmet kap most. És említsük meg azt is, hogy Palmer helyett Stanton irányít majd, ez sem feltétlenül nagy segítség.

Tight Endek

A hét kezdője:

Zach Ertz (Eagles) A pálya közepén abszolút ő Foles kedvenc cépontja, meccsenként átlagban 5,5 alkalommal veszi célba, ma ennél több labdát és TD-t is jósolok neki.

Biztos kezdő:

Greg Olsen (Panthers) A Steelersnek legutóbb gondot okozott a TE-k elleni védekezés, főleg a redzoneban, Olsen eddigi 155 yardja és 1 TD-je ma tovább gyarapodhat.

A hét padosa:

Dennis Pitta (Ravens) Pitta pályafutása eddigi 24 idegenbeli meccsén mindössze 3 TD-t jegyzett, és a Browns védelme most sem kegyelmez neki.

Csak óvatosan:

Antonio Gates (Chargers) Múlt héten kis túlzással élete meccsét játszotta a liga legjobb secondaryje ellen, ma egy hasonlóan remek védelem ellen már kevesebb sikerélményben lesz része.

Védelmek

A hét kezdője:

Saints Rob Ryan legénysége eddig mintha pályán sem lett volna, ma a Vikings ellen elhallgattatják a kétkedőket.

Biztos kezdő:

Bengals A Titans már múlt héten is szenvedett a gyengének tartott Cowboys ellen, a fantasztikus tigris védelem ellen hasonló szenvedés várható.

Texans Eddig nagyon jól néz ki a Texans védelme, a Giants offense pedig finoman szólva sem vigyáz sem az irányítójára, sem a labdára.

A hét padosa:

Steelers Futás ellen siralmas a Steelers és labdaszerzések sem nagyon sikerülnek, ezek nélkül szomorú este jöhet.

Csak óvatosan:

Seahawks Ez semmi más, mint megérzés. Manning alapszakaszmenő és a múlt heti Chargers meccs felvételei alapján ő is könnyen szétszedheti a Legion of Boom-ot.

Redskins A múlt heti 10 sack ne tévesszen meg senkit. Most a Philly lesz az ellenfél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik