Ralf Schumacher korábbi feleségének Michael miatt kellett feladnia egy show-műsort

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.26. 11:09
Sajtóhírek szerint Michael Schumacher miatt kellett feladnia a német valóságshow-t a korábbi F1-es pilóta egykori sógornőjének (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, továbbra is csak néhány nagyon közeli ismerős látogathatja a 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedő hétszeres világbajnok Formula–1-es pilótát, Michael Schumachert, aki körül akkora a titkolózás, hogy egykori sógornőjének a hírek szerint azért kellett feladnia egy show-műsort, nehogy részleteket kotyogjon ki az egykori autóversenyző állapotáról.

Ismert, hogy Michael Schumacher 2013-as balesete után olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta sem jelent meg a nyilvánosság előtt, csupán a család nagyon közeli barátainak néhány tagja láthatja őt személyesen.

Nem tartozik ebbe a körbe Michael öccsének, a szintén korábbi F1-es pilótának, Ralfnak a korábbi felesége, Cora Brinkmann, aki ezekben a hetekben részt vett a Túlélők nevű német televíziós valóságshow ausztráliai forgatásán, de három nappal az adás sugárzása után Schumacher egykori sógornője önként feladta a versenyt.

A hivatalos indoklás szerint Brinkmann azért döntött így, mert nemrég súlyos tünetekkel kapta el a koronavírust, most pedig nehezen tudta elviselni a tábortűz füstjét.

A Bild azonban azt írja, Brinkmann távozásának nem egészségügyi okai voltak, ugyanis Ralf Schumacher egykori feleségének azért kellett elhagynia a tábort, nehogy részleteket osszon meg a hétszeres világbajnok Michael Schumacher állapotáról. 

Brinkmann nem tagja annak a szűk körnek, akik látogathatják Michael Schumachert, de szoros a kapcsolata a pilóta feleségével, Corinnával, a család pedig attól félt, hogy Ralf korábbi felesége olyan információkat közöl, amiket nem akarnak nyilvánosságra hozni, ezt pedig a Bild azzal egészítette ki, hogy amikor ideges, Cora Brinkmann sokat beszél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik