Massa: A Ferrarinak sem lesz sétagalopp az idei világbajnoki sorozat

Vágólapra másolva!
2007.04.04. 14:31
Felipe Massa szerint a kiváló melbourne-i nyitány ellenére a Ferrari feladata nem lesz egyszerű az 58. Formula-1-es világbajnokság további futamain, szó sincs arról, hogy sétagaloppban nyerné a két összetett versenyt. Azt azonban a brazil pilóta is elismerte, a maranellói csapat szakemberei kiváló autót „készítettek” erre az évre.
Melbourne-ben is rengetegen segítették Felipe Massát
www.autosport.com
Melbourne-ben is rengetegen segítették Felipe Massát
Melbourne-ben is rengetegen segítették Felipe Massát
www.autosport.com
Melbourne-ben is rengetegen segítették Felipe Massát

„Láttam és olvastam azokat a cikkeket, amelyek arról szóltak, hogy a Ferrari könnyedén nyeri majd a világbajnoki címet. Ez nem igaz, persze az már más kérdés, hogy valóban kiváló a mostani autónk” – mondta Massa.

Szavazás

Ki nyeri a Formula–1-es Malajziai Nagydíjat?

Írja be az itt látható számot!
A dél-amerikai versenyző az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén műszaki hiba miatt csak 16. lett, majd motorcsere miatt a mezőny végéről indult, de végül mégis felzárkózott, s a hatodik helyen ért célba.

„Most is az a legfontosabb feladatunk, hogy erre a hétvégére is minden olyan elemet tökéletesen előkészítsünk, amelyre szükségünk lesz a győzelemhez. Az első versenyt megnyertük, de autóm megbízhatóságával gondunk volt. Így ezúttal az is a célok közé tartozik, hogy mindkét kocsi a mezőny elején érjen célba” – jelentette ki a Ferrari brazil ásza.

Massa tudja, ez nem lesz könnyű, de állítja, jó a csapata, jó a csomag, mindenki keményen dolgozik. Biztos abban, hogy ezen a hétvégén is erősek lesznek.
A maranellóiak erre a hétvégére – más csapatokkal ellentétben – semmilyen újdonsággal nem rukkolnak elő, ráadásul félő, hogy Kimi Räikkönen autójában ki kell majd cserélni az Ausztráliában meghibásodott motort.

„Ugyanazzal az autóval állunk rajthoz, mint Ausztráliában, így elvileg nem várható előrelépés a teljesítményünkben. De Melbourne óta fontos teszteket végeztünk, sokkal jobban értjük az új kocsit, ez pedig nagyon lényeges. Várom már az újabb futamhétvégét” – zárta mondandóját az összetett verseny tavalyi bronzérmese.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik