A fitneszvilág sztárjai Budapesten versenyeztek

J. B. J. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.21. 11:07
Fotó: Dömötör Csaba
23 éve mindig októberben rendezik Magyarországon a rangos Fitparádét, ahonnan akár a földkerekség legrangosabb testépítőversenyére is ki lehet jutni. A fitneszvilág sztárjait felvonultató rendezvénynek idén a budapesti Dr. Koltai Jenő Sportközpont adott otthont.

Már a bejáratnál is kiállított és megvásárolható professzionális kondigépek jelezték, hogy a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban a fitnesz állt a középpontban a hétvégén. A színpadon vasárnap délután az Irondiva Bikini Pro és a Irondiva Figure Pro versenyei zajlottak. A különféle kategóriák szereplőinek több gyakorlatot kellett teljesíteni, miközben a népes közönségből bekiabálásokkal támogatták a hölgyeket. Magyarországot az előbbi számban hárman, Kátai Luca, Molnár Zsófi és Ország Fanni képviselte, a Figure Prón pedig Meleg Krisztina.

A csarnok másik részében kisportolt férfiak mérték össze erejüket a tíz gyakorlatból álló Premium Strongman League keretein belül. A háttérben az AC/DC-től szólt a Back in Black, miközben Kovács Ferenc küzdött a különféle feladatokkal. Játszi könnyedséggel emelte fel az egykezes súlyzót, a rönköt és a száztíz kilós izlandi keresztet, sőt, a háromszázötven kilós traktorgumi kétszeri megforgatása sem okozott neki gondot. Utoljára három hordót kellett feltenni a különböző pultokra, a szurkolók mindent beleadva támogatták a magyar versenyzőt, aki a végére elfáradt, a tízfős mezőnyben végül a XX. helyen zárt.

A már megszokott módon kiváló hangulatú és magas színvonalú rendezvény résztvevői és a szurkolók nagy élményekkel térhettek haza.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik