Csupasport: „Erőss Zsolt nélkül nem volt értelme”

Vágólapra másolva!
2019.01.15. 19:16
Mécs László több mint egy évtizeden át játszott kiemelkedő szerepet a magyar Himalája-expedíciókban, de évek óta csend van körülötte. A Csupasportnak beszélt ennek okairól, a sikerekben gazdag múltról, az Erőss Zsolthoz fűződő viszonyáról, a kockázatvállalásról, a hegyekről, a jelenről és a jövőbeli célokról.

„Mások voltunk, szemléletmódban mindig nagy különbségek voltak kettőnk között” – mondta Mécs László Erőss Zsoltról, akivel több mint egy évtizeden keresztül másztak együtt, és rengeteg emlék kötötte össze őket. A Csupasportnak mesélt a régi kalandokról, mindennapjairól, és arról, hogy mi motiválná még a Himaláján. „Mások voltunk, szemléletmódban mindig nagy különbségek voltak kettőnk között” – mondta Mécs László Erőss Zsoltról, akivel több mint egy évtizeden keresztül másztak együtt, és rengeteg emlék kötötte össze őket. A Csupasportnak mesélt a régi kalandokról, mindennapjairól, és arról, hogy mi motiválná még a Himaláján.

A Csupasport.hu oldalon ezen kívül összegyűjtöttük a hét legfontosabb eseményeit, hol és mit csinálhatunk, ha ki akarunk mozdulni a négy fal közül.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik