Tekintélyes paraméterek a modelltől

Rác BenedekRác Benedek
Vágólapra másolva!
2020.06.08. 19:02
A testépítő fitneszmodelleket bemutató sorozatunk ötödik részében Nikki Fuller következik, aki az évek során férfiakat megszégyenítő izomtömeget növesztett, de mára visszavonultan él.

Magasság: 173 cm. Súly: 91 kg. Bicepsz mérete: 53.3 cm. Fekvenyomás: 143 kilóval.

Néhány szám, amelyet érdemes kiemelni az elképesztő adottságokkal és izomzattal rendelkező 52 esztendős Nikki Fuller kapcsán. Az amerikai testépítő hölgy a középiskolában még atletizált és vízilabdázott, majd a diplomaszerzést követően a testépítés felé fordult, kamatoztatva fizikai adottságait. Igaz, akkoriban még kisebb méretek jellemezték, ellenben rendkívül gyorsan fejlődött, s előbb 56 kilóról 65-re nőtt a súlya, majd tovább erősítette magát.

 

 

Lakóhelyén, Oregon megyében aratta első győzelmét, remekül felismerve, hogy izomtömegét tovább kell növelnie, mert a többiek közül ezzel tűnhet ki leginkább.

A Ms. Olympia és a Ms. International versenyeken is a legjobb tíz között végzett, az 1988-ban induló versenyzői karrierje egy évtizeden át tartott, 1993-ban szerepelt a The Women című kiadvány címlapján, illetve a legjobb női testépítőket felsorakoztató fotókönyvben is helyet kapott.

 

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik