Liverpool: bejelentették az uruguayi gólgyáros érkezését

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.06.14. 20:51
null
Darwin Núnez (Fotó: AFP)
Hétfő hajnalban a Benfica hivatalosan közölte, hogy megegyezett a két klub, kedd este pedig a Liverpool be is jelentette az uruguayi labdarúgó, Darwin Núnez szerződtetését.

 

Az angol klub nem közölt részleteket a szerződés tartalmáról, csak annyit, hogy Darwin Núnez hosszú távra szóló megállapodást írt alá.

A Benfica hétfői közleménye szerint a Liverpool 75 millió eurót fizet a portugál bajnokság gólkirályi címét 26 góllal bezsebelő támadóért, ez az összeg bizonyos feltételek teljesülése esetén 100 millió euróra nőhet. Fabrizio Romano transzferguru korábbi információi szerint Núnez hat évre szóló szerződést írt alá.

„El vagyok ragadtatva, nagy boldogságot jelent, hogy itt futballozhatok – idézi a klubhonlap Darwin Núnezt. – Játszottam már a Liverpool ellen, sok meccsét láttam, a csapat nekem fekvő stílusban játszik. Nagyszerű labdarúgók alkotják a keretet, úgy gondolom, nem lesz nehéz beilleszkednem.”

Núnez – aki a klub közlése szerint Luis Suárez és Sebastian Coates után a „vörösök” harmadik uruguayi labdarúgója – a 27-es számú mezben játszik majd.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik