MU: Ferguson kevés esélyt lát Berbatov érkezésére

Vágólapra másolva!
2008.08.29. 18:09
Közeledik az átigazolási piac zárónapja, de a Manchester United nem került közelebb Dimitar Berbatov megszerzéséhez. A „vörös ördögöknek” szüksége lenne egy rutinos támadóra, ám a Tottenham kevesli a Berbatovért ajánlott összeget.
Sir Alex Ferguson, aki korábban már 20,5 millió fontot is kínált a Tottenham Hotspur vezetőinek a csatár játékjogáért, egyre kevésbé optimista. „Kevés esélyt látok arra, hogy Berbatov az Old Traffordra érkezzen. Nagyon nehéz dűlőre jutni a Tottenhammel” –mondta a skót mester.A Unitednek égető szüksége lenne a bolgár támadóra, mivel Louis Saha távozásával (a francia az Evertonba igazolt) csupán kettő, nemzetközi rutinnal rendelkező csatára maradt, Wayne Rooney és Carlos Tévez. Bár több fiatal tehetség is Ferguson rendelkezésére áll, de rájuk nem lehet építeni egy olyan szezont, ahol a csapat a bajnokságon és a BL-en kívül kupák egész sorában (Ligakupa, FA-kupa, Európai Szuperkupa, Klubvilágbajnokság) érdekelt.

A Tottenhamnél láthatóan nem számolnak már Berbatovval, a csatár kimaradt a múlt hétvégén a Sunderland ellen készülő keretből, így elképzelhető, hogy egy 30 millió font feletti ajánlat esetén zöld utat kapna az elvágyódó csatár.

Ezt az összeget azonban az MU vonakodik kifizetni, így jelenleg megfeneklettek a tárgyalások.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik