Nincs lehetősége elutazni a Balatonra? Mutatjuk, hogy követheti a Kékszalagot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.07.05. 09:08
null
Közel 600 hajót várnak az idei Kékszalagra (Fotó: Nemzeti Sport)
Július 6-án, csütörtök délelőtt 9 órakor rajtol a Balatonfüred előtti vízterületről az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj, Európa leghosszabb távú és legnagyobb hagyományú tókerülő versenye, amelyre mintegy 600 hajót várnak a szervezők, ez körülbelül 3000 sportolót jelent. Mutatjuk, hogyan követheti nyomon az esemény, ha nincs lehetősége elutazni a helyszínre.

 

Az idei, július 6-án délelőtt 9 órakor kezdődő 55. Kékszalagra mintegy 600 hajót várnak a szervezők, ez körülbelül 3000 sportolót jelent. A légvonalban több mint 150 kilométeres Balatonfüred-Balatonkenese-Siófok- Keszthely-Balatonfüred táv megtételére 48 órájuk van a hajóknak, az utolsó érvényes befutónak tehát szombaton 9 óráig át kell haladnia a Balatonfüred előtt kitűzött célvonalon.

Az eredeti tervek szerint az első nap, azaz a leggyorsabbak küzdelmeiről folyamatos élő közvetítésben számolt volna be az M4Sport, de a hajozas.hu szaklap információi szerint mégsem lesz közvetítés. A verseny végig követhető a kekszalag.reblog.hu folyamatosan frissülő hírfolyama, illetve a hunsail.hu, amely összefoglalókkal is jelentkezik. A Kékszalag eseményeit ITT, és a verseny hivatalos Facebook-oldalán is figyelheti.

Az internetes nyomkövetés – ingyenes regisztráció után – ITT érhető el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik