Kosárlabda: elképesztő bakit idéztek fel a 2014-es U17-es vb-ről

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.05.14. 11:47
Címkék
A török Just Women’s Basketball felelevenítette, amikor a 2014-es, csehországi U17-es világbajnokságon, a Mexikó–Szlovákia csoportmérkőzésen a felek annyira megzavarodtak, hogy a saját térfelük felé kezdtek támadni.

Forrás: FIBA
Forrás: FIBA

Forrás: FIBA

Forrás: FIBA
Forrás: FIBA

 •  Forrás: FIBA

A még mindig zajló, meglehetősen hosszúra nyúló kényszerszünetben több múltidéző összeállítást láthatunk a kosárlabda-szakportálokon is.A török Just Women’s Basketballpéldául az elmúlt évek legfurcsább jelenetei után kutat, ily módon talált rá a 2014-es, csehországi U17-es világbajnokság (amelyen a magyar válogatott bronzérmet szerzett − a szerk.) egyik elképesztő pillanatára, amely akkor az egész világsajtót bejárta− figyelt fel rá a wbasket.hu.

A Mexikó–Szlovákia csoportmérkőzés harmadik negyedének végén járunk, amikor Claudia Ramos két kihagyott büntetőjét követően a szlovák csapat játékosa megszerzi a lepattanót, majd Nikola Kovacikovának adja a labdát, aki saját palánkja felé fordul és értékesíti a ziccert. Az oldalbedobást követően jöttek a mexikóiak, és akkora zavar alakult ki a pályán, hogy ők is saját palánk felé támadtak, amikor véget ért a játékrész.

Egyéb korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik