Kézi: Imre Bence keményen edz, és KRESZ-vizsgára készül

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.26. 17:10
Címkék
A karanténidőszak alatt sem tétlenkedik az FTC 17 éves jobbszélsője, Imre Bence, akinek a tréningek és az online oktatás mellett több ideje van, mint általában.

Az elmúlt évadban az NB I-ben és az NB I/B-ben is szerepelt az FTC férfi kézilabdacsapatának 17 éves jobbszélsője, Imre Bence. Az olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőrvívő Imre Géza és az olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdázó Kökény Beatrix fia elmondta, hogyan tölti az idejét a koronavírus-járvány alatt.Imre Bence. Az olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőrvívő Imre Géza és az olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdázó Kökény Beatrix fia elmondta, hogyan tölti az idejét a koronavírus-járvány alatt.

Imre Bence igyekszik hasznosan eltölteni a járvány alatt keletkezett extra idejét Forrás: fradi.hu
Imre Bence igyekszik hasznosan eltölteni a járvány alatt keletkezett extra idejét Forrás: fradi.hu

Imre Bence igyekszik hasznosan eltölteni a járvány alatt keletkezett extra idejét  •  Forrás: fradi.hu

„Reggel felkelek, utána azonnal elmegyek futni, majd minél előbb megcsinálom a tanulnivalókat. Délután kondizom, utána szabadprogram van, általában konzolozom vagy sorozatot nézek, de van, hogy csak alszom. Hétvégenként gyakran a családdal társasjátékozunk. Az biztos, hogy sokkal több időm van, például a KRESZ-t is tudom csinálni” mondta a fradi.hu-nak az ifjúsági válogatott szélső.

A zöld-fehérek reménysége legutóbb a márciusi, Kecskemét elleni NB I/B-s mérkőzésen fogott kézilabdát, de az edzések természetesen így sem maradnak el.

„A futóedzéseket kint, a Népligetben csináljuk csapattársammal, Bujdosó Bendivel, az erőnléti edzéseket pedig a Fradi konditermében, amit kettesével használhatunk. A jó hangulat, a poénok és a harcos focik is nagyon hiányoznak, meg az egész Ferencváros, hiszen szinte minden ismerősöm a Fradiban játszik vagy dolgozik.”

További korosztályos hírekKÉZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik