Részegen randalírozott LeBron James anyja

Vágólapra másolva!
2011.04.07. 19:29
A Miami Heat szupersztárjának édesanyját csütörtök hajnalban vették őrizetbe, miután részegen rátámadt egy autóparkoló alkalmazottjára.

Gloria Jamest a miami rendőrség emberei vették őrizetbe miután bejelentést kaptak, hogy középkorú nő rátámadt egy parkoló alkalmazottjára. A csütörtök hajnali 4.47-kor intézkedő rendőrök legnagyobb meglepetésükre az olimpiai- és világbajnok NBA-sztár, a Miami Heat kosárlabdázójának édesanyját találták a helyszínen – a jelentés szerint erősen alkoholszagú lehelettel és véreres szemekkel.

Ekkor derült ki, hogy mi történt: az autójára váró James-anyuka nem találta elég gyorsnak az kocsijával előálló Sorel Rockefeller ténykedését, ezért támadt rá. Az áldozat által elmondottakat több szemtanú is megerősítette.

A renitens asszonyt óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és átadták a Miami Heat klubigazgatójának, Steve Stowe-nak. 2006-ban ittas vezetés miatt az asszony már szembe került a törvénnyel, akkor felmentették, de valószínű, hogy ezt az ügyet már nem ússza meg ennyivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik