Nowitzki és svéd felesége gyermeket vár

Vágólapra másolva!
2013.03.25. 12:09
null
Nagy az öröm a Nowitzki családban (Fotó: kicker.de)
Dirk Nowitzkinak, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) Nyugati főcsoportjának 10. helyen álló Dallas német óriásának volt oka gratulációkat és pacsikat gyűjteni az elmúlt napokban: a Mavericks utóbbi két meccsét megnyerte (a Boston Celtics és a Utah Jazz ellen), és egy lépéssel közelebb lépett a rájátszáshoz, az igazi öröm azonban otthon, családi körben érhette: 31 éves felesége gyermeket vár.

 

A születendő gyermek – aki egyébként Nowitzki és az elbűvölő szépségű, svéd nemzetiségű Jessica Olsson első babája lesz – nemét egyelőre nem tudni, csak azt, hogy valamikor az év utolsó negyedévében jön majd a világra.

„Igaz, a feleségem és én gyermeket várunk. Mindig az volt az álmom, hogy családot alapítsak, s ez most valóra válik. Nagyon boldog vagyok" – erősítette meg a kosaras a német Bildnek a babahíreket.

A pár egyébként 2010-ben jött össze, két év párkapcsolatot követően, 2012 nyarán fogadtak örök hűséget egymásnak, s második, férj és feleségként ünnepelendő karácsonyukat – ha minden igaz – már hármasban tölthetik.

Érdekesség, hogy a svéd apa és kenyai anya szerelméből született Jessicát egy fiútestvérpárral is megáldotta a sors, Marcus és Martin Olsson nemcsak ikrek, mindketten profi futballisták, a Blackburn Rovers csapatában futballoznak, valamint a svéd nemzeti csapatban is bemutatkoztak már.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik