Flavio Briatore újra szerelmes, ezúttal egy 24 éves modellbe – képek

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.03. 11:40
Olasz sajtóhírek szerint Flavio Briatore, a Renault Formula–1-es csapatának egykori főnöke „dobta” a 20 éves barátnőjét, és már egy 24 esztendős modellnek udvarol.

Mint arról beszámoltunk, Briatorét tavaly novemberben a nála 49 évvel fiatalabb milánói joghallgatóval, Bernadetta Bosival kaptak lencsevégre Kenyában. Úgy tűnik, a románc nem tartott sokáig, a nagy nőcsábász hírében álló olasz üzletember állítólag már a 24 esztendős Maria Ludovica Campanának udvarol.Mint arról beszámoltunk, Briatorét tavaly novemberben a nála 49 évvel fiatalabb milánói joghallgatóval, Bernadetta Bosival kaptak lencsevégre Kenyában. Úgy tűnik, a románc nem tartott sokáig, a nagy nőcsábász hírében álló olasz üzletember állítólag már a 24 esztendős Maria Ludovica Campanának udvarol.

Az olasz Calcio Mercato a Chi című magazinra hivatkozva arról ír, hogy a 70 éves Briatore a szardíniai Porto Cervóban találkozott a 2014-es Miss Italia szépségverseny döntősével, majd meginvitálta a jachtjára, ahol a paparazzik több fotót is készítettek róluk.

Maria Ludovica Campana a Marangoni divatiskolában végzett és a modellkedés mellett egy saját fürdőruhamárkával rendelkezik.

White summer with @amoure_swimwear @botanicalbeachbabes

Live my life like it's always summertime

Dreaming @amoure_swimwear x @botanicalbeachbabes

I'm still thinking about

Show me love as we grow colder

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik