Pornósztárnak - nyilvánosan - futballista így még nem örült

Vágólapra másolva!
2015.05.16. 08:57
null
Egy kattintással feldobta a korábbi liverpooli napját Jenna Jameson (Fotó: Twitter)
Az ujjával tette boldoggá a korábbi liverpooli futballistát, Jason McAteert a már szintén „nyugdíjas” pornószínésznő, Jenna Jameson.

Jenna Jameson egy nap alatt hatalmas futballrajongóvá vált, legalábbis a Twitter-profilja alapján. A már visszavonult pornószínésznő minden különösebb indok nélkül véletlenszerűen elkezdett labdarúgókat követni a közösségi oldalon.

A többek között Radamel Falcaót, Didier Drogbát, Petr Cech-t és David Villát is „lájkoló” művésznő Jason McAteerre is kattintott, ezzel hatalmas örömet okozva a pályafutása alatt a Boltonnál, a Liverpoolnál, a Blackburnnél és a Sunderlandnél is szereplő középpályásnak.


„Igen! Már csak az kell, hogy Floella Benjamin is kövessen, és meglesz a két nő, akinek a filmjein felnőttem!” – írta ki a korábbi ír válogatott játékos Twitterrre, majd közölte, korábbi liverpooli társától, Robbie Fowlertől már be is futott egy telefonhívás, gratulálva a neves követőhöz.


Természetesen a művésznő sem hagyhat szó nélkül a kitörő örömöt: „Azt hiszem, ezzel hivatalos, járunk” – posztolta Jenna Jameson.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik