Képek: megőrült a világ? Milliókért kelt el a licitháborúban a UFC egykori harcosának csókkártyája

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.03.14. 12:08
Paige VanZant neve ismerősen csenghet azok számára, akik az elmúlt években figyelemmel követték a UFC-t. Másfél éve mi is felhívtuk a figyelmet a 28 éves sportolónőre, aki mára már az influenszerkedésből és a fotóiból keresi meg a kenyérre valót. A Givemesport cikkében olvashatjuk, hogy VanZant a rajongói számára meglepetéssel készült, a csókkártyájára lehetett licitálni. De mégis ki akarna ezért fizetni? Nos, több mint száz licit futott be, végül 13 200 dollárért (nagyjából ötmillió forintért) kelt el a „relikvia”, amiből állítása szerint nincs még egy neki.
MUTATJUK, MIÉRT ÉL MEG A FOTÓIBÓL – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/paigevanzant)
MUTATJUK, MIÉRT ÉL MEG A FOTÓIBÓL – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/paigevanzant)

 

„Hivatalosan is eladva! Nagyon köszönöm mindazoknak, akik licitáltak rá. Természetesen ez az egyetlen csókkártyám” – olvasható a Twitter-posztjában, s hozzátette, hogy nagyon élvezte ezt az egészet.


Paige VanZant még középiskolás korában kezdett el bunyózni. Mikor bekerült a UFC-be, a fejesek úgy gondolták, ő lesz a következő nagy szupersztár, ám mostanra már influenszer lett, celebvetélkedőkben produkálja magát, s az Instagramra posztolt képeiből (3.2 millió követő) és modellkedésből él meg, sőt, a közösségi oldalain a saját ruhamárkáját is hirdeti, na meg az OnlyFansen is megtalálható (nagyjából 16-17 ezer forintba kerül fél évre a fotóihoz való hozzáférés). Állítása szerint sokkal jobban meg tud élni a reklámokból és az Instagram-követőiből, mint ha harcolna. 2019-ben például csak a különböző reklámokból, fotózásokból és szponzorációkból több millió dollárt keresett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik