NFL-csapat csábítja David Beckham jobbosát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.19. 10:56
null
Egyelőre kevés az esélye, hogy Beckham sportágat váltana (Fotó: Who Ate All The Pies)
A 2012–2013-as szezon végén húsz sikerekkel teli szezont követően visszavonult a profi labdarúgástól minden idők egyik legfinomabb és legprecízebb jobb lábának tulajdonosa, David Beckham. Az angol Daily Mirror szerint a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szívesen lecsapnának az Egyesült Államokban saját sportágában, a Los Angeles Galaxy mezében már bizonyított szabadrúgásspecialistára.

Az angol lap egy meg nem nevezett forrására hivatkozva azt állítja, Beckhamet már próbajátékra is hívták egy NFL-klubtól.

„David Beckham pályafutása során számtalanszor, hétről-hétre bizonyította, hogy 40 méteres átadásokat is hajszálpontosan képes végrehajtani, akárcsak az NFL legtapasztaltabb kickerei (rúgójátékosai - a szerk.). Emellett az sem kétséges, ha az angol elfogadná az egyik NFL franchise ajánlatát, az elképesztő reklám és marketing bevételeket jelentene mindkét fél számára. Több játékosmegfigyelő is úgy gondolja, lehet jövője az NFL-ben, bár konkrét ajánlatot csak egyetlen klubtól kapott.”

Ajánlat ide, felkérés oda, egyelőre úgy tűnik, az NFL és Becks házassága álom marad, hiszen Beckham udvariasan visszautasította a számára felkínált lehetőséget. Bár a forrás nem tartja kizártnak, hogy a 115 válogatottsággal visszavonult, a Manchester Unitedet, a Real Madridot és az AC Milant is megjárt angol futballista rövid időn belül meggondolja magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik