Lombfújóval futballoztak a Millenáris gyepén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.24. 17:32
A világ meghatározó kertiszerszám-gyártó vállalatának márkája, a McCulloch ma mutatkozott be a magyar nagyközönség előtt. A McCulloch Kerti Rangadón a médiaválogatott és az újságíró-válogatott tagjai mérték össze az erejüket és tesztelték a már Magyarországon is elérhető professzionális kerti gépeket. (x)

A résztvevők háromfordulós megmérettetésen csaptak össze, hogy megtudják, ki a nyerő a kerti sportokban. A média- és újságíró-válogatott tagjai és a McCulloch vendégei most kipróbáltak mindent, amire eddig csak a gyerekkori csínytevésekben gondolhattak: lombfújóval fociztak, szegélynyíróval lufikat pukkantgattak és fűnyíró kistraktorral szlalomoztak.

„A fárasztó kerti munkák ideje lejárt! A praktikum, a könnyű használhatóság és az intelligens megoldások jellemzik a kerti gépeinket, tehát minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kedvet csináljunk a fűnyíráshoz vagy a lombsepregetéshez. Mert tudjuk, hogy akármennyire is sok időt töltünk a kertben, a legnagyobb öröm, ha megtaláljuk a legrövidebb utat a kerti nyugágyunkhoz" – mondta Held Norbert, a Husqvarna Magyarország ügyvezető igazgatója.

A média- és az újságíró-válogatott a GBV–325 lombfújóval játszotta a focirangadóját. A válogatott tagjai a 320 km/órás levegőáramlási sebességű lombfújóval úgy irányították a labdát, hogy még egy jó lombseprű is megirigyelte volna!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik