Barcelona: Koeman szerint ő töltheti be a Messi után keletkező űrt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.11. 14:28
null
Lehet-e pótolni Messit? (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Lionel Messi elhagyta az FC Barcelonát és a Paris Saint-Germainhez szerződött. Ronald Koeman, a katalánok vezetőedzője azonban nem dőlt a kardjába, sőt már azt is tudja, ki fogja pótolni a távozó klublegendát – írta meg a Sportbible.

 

Annak ellenére, hogy a Barcelona és Lionel Messi egyezségre jutott, és kölcsönösen szándékukban állt az új szerződés mai aláírása, ez pénzügyi és strukturális akadályok miatt nem történhet meg, így távozott, s most már azt is tudjuk, hogy a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását.

„A Messitől való búcsú ellenére nagyon izgatottak vagyunk az új idény miatt” – árulta el Ronald Koeman, a katalánok mestere.

„A keretünk, az új igazolások és a fiatal tehetségek garantálják, hogy ennek a klubnak mindig lesz jövője – fogalmazott a holland tréner. – Meg vagyunk arról győződve, hogy sok örömöt fogunk szerezni az új idényben. Sok támogatással, áldozattal és kemény munkával a csúcsra érhetünk. Tudjuk, mit jelent a Barcában lenni, és hogy mit képvisel ez a klub.”

„Fontos, hogy a legjobbak nálunk játszanak, de nem fogunk változtatni a filozófiánkon és a játékunkon. Griezmann már játszott ott (Messi pozíciójában – a szerk.), és jó teljesítményt nyújtott” – állítja Koeman.

Antoine Griezmannt 2019-ben szerződtette a Barca az Atlético Madridtól 108 millió euróért, s eddig 99 mérkőzésen 35 gólt szerzett és 17 gólpasszt adott. A franciák világbajnok támadóját a szurkolók egy csoportja pár napja azzal találta meg, hogy ő is vétkes Messi távozásában, így a 30 éves játékosnak nem kis nyomás alatt kell majd pályára lépnie.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik