Barcelona: akár 22 millió eurót is fizethet pluszban Pedriért a klub

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.11.03. 14:05
null
Pedri a Ferencváros ellen szerezte meg az első gólját (Fotó: AFP)
Mint ismert, a 17 esztendős Pedrit 2019 szeptemberében ötmillió euróért szerződtette az FC Barcelona a Las Palmastól. A Football Espana azonban a Marca információira hivatkozva azt közölte, hogy a játékos szerződésében megfogalmazott feltételek miatt további eurómilliók kifizetésével számolhatnak a katalánok.

 

A 17 éves spanyol Pedro González López, ismertebb nevén Pedri játékjoga ötmillió euróba kerül a Barcelonának, ám ez az összeg 22 millióig is felkúszhat – olvasható a Football Espana-oldalán.

A katalán klub állítólag egymillió eurót már fizetett a kölcsönbe vételéért, de további négymilliót kell átutalnia, hogy ha Pedri ebben az idényben minden sorozatot tekintve legalább 25 tétmérkőzésen játszik és ezeken legalább 45 percet tölt a pályán.

További négymilliót kell kifizetni érte, ha Pedri bemutatkozik a spanyol felnőttválogatottban, a maradék összeg egyéb feltételek teljesülése esetén jöhet össze.

A fiatal játékos a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nyolcadik találkozóján megszerezte első gólját a katalán együttesben. Pedrit az európai futball legjobb tizenévesei között tartják számon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik