Barca: a meglepett balhátvéd „tanácsot adott” Enriquének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.27. 12:09
A Barcelona francia válogatott védője, Jérémy Mathieu nem számított rá, hogy balhátvédként kap szerepet az el Clásicón, amely a Real Madrid 3–1-es sikerét hozta. A 30 éves játékos az eltiltásából visszatérő Luis Suárezre is kitért.

„Meglepődtem, hogy balhátvédként jutottam szóhoz, de a döntéseket az edző hozza meg. Nagyon jól kezdtük a meccset, de aztán hagytuk, hogy a Real Madrid kamatoztassa tudását a kontratámadások terén. A második gól padlóra küldött minket. Hiába vannak magas játékosaink, mint Piqué, Busquets és én, egyértelmű, hogy még mindig gondot okoz a rögzített játékhelyzetek levédekezése. Sokat kell fejlődnünk ezen a téren” – mondta Mathieu, aki korántsem nyújtott maradandót a Santiago Bernabéu Stadionban rendezett mérkőzésen.

A négyszeres francia válogatott játékos Luis Suárezről is szót ejtett, akivel kapcsolatban burkoltan tanácsot adott Luis Enriquének.

„A csapattagok tisztában vannak vele, mire vagyunk képesek. Szomorú lenne, ha Suárez a szélen játszana, mivel vérbeli csatár” – vélekedett a Valenciától érkező védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik