Real Madrid: C. Ronaldo és Bale is hosszabbított – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.06. 10:38
Nemzetközi sajtóhírek szerint a Real Madrid Cristiano Ronaldóval és Gareth Bale-lel is megegyezett az új szerződéséről.

Az Express a spanyol Cope rádióállomást idézve arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo 2021-ig írt alá, a lap pedig úgy tudja, hogy Bale-nek 91 millió fontos szerződést kínált fel a királyi gárda azért, hogy elejét vegye a Manchester United 2017-es támadásainak.

A Cope szerint a walesi is aláírta az új egyezségét, de a rádióállomás nem közölt részleteket. Hozzátette viszont, hogy Toni Kroos és Luka Modric is arra vár, hogy aláírja új egyezségét, Keylor Navas pedig fizetése dupláját kapja, hogy maradjon a spanyol fővárosban.Cope rádióállomást idézve arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo 2021-ig írt alá, a lap pedig úgy tudja, hogy Bale-nek 91 millió fontos szerződést kínált fel a királyi gárda azért, hogy elejét vegye a Manchester United 2017-es támadásainak.

A Cope szerint a walesi is aláírta az új egyezségét, de a rádióállomás nem közölt részleteket. Hozzátette viszont, hogy Toni Kroos és Luka Modric is arra vár, hogy aláírja új egyezségét, Keylor Navas pedig fizetése dupláját kapja, hogy maradjon a spanyol fővárosban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik