Atlético: ez a lépés döntően befolyásolhatja Griezmann jövőjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.15. 10:10
A L'Équipe értesülései szerint Antoine Griezmann, az Atlético Madrid francia válogatott támadója szakított menedzserével, ezzel felerősítve azokat a híreket, amelyek szerint az Európa-bajnoki ezüstérmes futballista a szezon végén elhagyja a spanyol csapatot.

A 25 esztendős játékos iránt a Manchester United már ezen a nyáron is érdeklődött, ám Griezmann kitartott az Atlético mellett, és addig valószínűleg nem is távozik, amíg Diego Simeone irányítja az együttest.

Ha azonban beigazolódnak a spanyol sajtóban szárnyra kapó hírek, és az argentin szakember a szerződése lejárta előtt feláll az Atlético kispadjáról, akkor Griezmann is elhagyhatja a madridi alakulatot.

A francia válogatott játékos klubváltásáról szóló pletykákat felerősíti, hogy a napokban szakított menedzserével. A jól értesültek szerint ez a lépés már annak az előzménye, hogy Griezmann a távozáson gondolkodik.

„Mostantól játékosmenedzser nélkül intézem az ügyeimet, de ha tanácsokra van szükségem, édesapámra mindig számíthatok” – mondta Griezmann.

A legutóbbi idényben minden sorozatot figyelembe véve 32 gólt jegyző, majd az Európa-bajnokságon hat találattal gólkirályi címet szerző – és a torna legjobb játékosának járó díjat is elnyerő – francia labdarúgó megállapodása 2021-ig szól az Atléticónál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik