Atlético: megegyeztek a Sevilla középpályásával - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 13:49
A Marca értesülései szerint a spanyol bajnok Atlético Madrid mindenben megegyezett a Sevilla középpályásával, Ivan Rakiticcsel, így már csak a játékos klubjával kell dűlőre jutnia a vételárat illetően.

A világbajnokságra készülő horvát válogatott középpályás klubszinten kiváló idényt tudhat maga mögött, hiszen a Sevillával megnyerte az Európa-ligát, míg a bajnokságban 34 találkozón 12 góllal és ugyanennyi gólpasszal segítette az andalúziai klubot.

A 26 esztendős játékmester teljesítményére több nagycsapat is felfigyelt, a legfrissebb hírek szerint az Atlético Madrid nyeri meg az érte folyó versenyfutást. A kiszivárgott információk után a Real Madrid állítólag már le is mondott Rakitic megszerzéséről.

A játékos távozásának esélyét növeli, hogy nem szeretné mindenáron meghosszabbítani a következő szezon végén lejáró szerződését, így a Sevillának legkésőbb a télen, de lehetőleg még ezen a nyáron tovább kell adnia rajta, hogy minél több pénzt kapjon érte.

José Castro, az Európa-liga-győztes együttes elnöke elmondta, foggal-körömmel fognak küzdeni Rakitic megtartásáért, akinek piaci értéke manapság 18 millió euró körül mozog, de a Sevilla ennél többet is kérhet érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik