Real Madrid: Ramón Calderón szerint Iker Casillas nem eladó

Vágólapra másolva!
2007.11.20. 16:20
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, ott jelenleg címvédő és listavezető Real Madrid klubelnöke, Ramón Calderón szerint nincs az a pénz, amelyért eladná csapata kezdőkapusát, Iker Casillast (képünkön).
A válogatott portást a Tottenham Hotspur közelmúltban kinevezett spanyol edzője, Juande Ramos szeretné új csapatában látni, aki spanyol lapinformációk szerint a transzferért a kapusoknál különösen, de egyéb viszonylatban is horribilis, 40 millió eurót sem sajnálná kiszemeltjéért.

A Marca információ szerint a 26 éves Casillas, akinek 2011-ig élő szerződése van a királyiakkal, kivásárlási ára hozzávetőlegesen 60 millió euró körüli. A 72-szeres válogatott Casillas egyébként két éve hosszabbította meg szerződését a spanyol fővárosban, miután Alex Ferguson hiába próbálta őt a Manchester Unitedba csalogatni.

A Tottenhammel minden bizonnyal idáig sem jutnak el a tárgyalások, mert a madridi klubelnök, Ramón Calderón még azelőtt a történet elé ment, hogy bármi konkrétum elhangzott volna az ügyben.

„Nem 40, hanem 400, sőt 4 000 millió euróért sem eladó - esett kissé túlzásba a klubvezető Casillas nélkülözhetetlenségét bizonyítandó. - Ő nemcsak a világ legjobb kapusa, hanem a Real Madrid emblematikus alakja, klubunk egyik leghűségesebb alakja, legkiválóbb sportolója.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik