Női röpi BL: ismét nagy csatára késztette a Vasas a Rzeszówot

Vágólapra másolva!
2023.01.17. 20:05
null
Helytállt a Vasas (Fotó: Facebook/Vasas Röplabda)
A Vasas Óbuda 3:1-re kikapott a lengyel Szuperkupa-győztes Rzeszów otthonában kedden, a női röplabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

A Vasas a következő körben, január 31-én Budapesten fogadja a sorozat legutóbbi ezüstérmesét és egyik esélyesét, a klubvilágbajnok olasz Coneglianót.

RÖPLABDA
Női Bajnokok Ligája, A-csoport, 4. forduló
Developres Rzeszów (lengyel)–Vasas Óbuda 3:1
(10, -18, 13, 23)
Rzeszów, 1900 néző. V: Medvid (ukrán), Ewald (német).
RZESZOW: Centka 9, Wenerska 4, Kalandadze 21, Jurczyk 5, Orvosová 20, Blagojevics 12. Csere: Szczyglowska (liberó), Szlagowska 1, Obiala, Rapacz, Binczycka. Vezetőedző: Stéphane Antiga.
VASAS: Szkripak 5, Fricová 12, Papp 6, Bannister 16, Bojko 7, Abdulazimova 7. Csere: Juhár (liberó), Vezsenyi, Török K., Kump 4, Fábián, Jámbor. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz.
MESTERMÉRLEG
Jannisz Atanaszopulosz: – Az első szettben talán féltünk kicsit, de szerencsére sikerült hamar elfelejtenünk. A második játszmában a nyitásainkkal nem tudtak mit kezdeni a lengyelek, és a harmadikban is jól teljesítettünk annak ellenére, hogy két állásba beragadtunk. A negyedik szettben nüanszok döntöttek, de továbbra is hiszem, hogy ezektől a meccsektől jobb csapattá válunk. Ilyen szintű ellenfelek ellen minden labdamenetben 120 százalékkal kell koncentrálni, különben egyből nagy bajba kerülsz. Továbbra is az a célunk, hogy a CEV-kupában folytathassuk februárban, ezért mindent meg is fogunk tenni a folytatásban is.

Az A-csoport állása: 1. Conegliano 9 pont (9:1-es szettarány), 2. Rzeszow 8 (10:6), 3. Mulhouse 3 (3:7), 4. Vasas Óbuda 1 (4:12)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik