Szépségszalon, dj és alkoholmentes sör is van az olimpiai faluban

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.25. 09:35
Még szépségszalon is van az olimpiai faluban (Fotó: Getty Images)
Bár az ágyakkal kapcsolatban megosztó véleményeket hallani, a sportolók beszámolója alapján minden igényt kielégítő a párizsi olimpiai falu.

Az amerikai röplabdázó, Kelsey Marie Robinson megmutatta a falu leglátványosabb helyszíneit, így megtudhattuk, hogy az úgy nevezett Corona Lounge-ban ingyenes alkoholmentes sört kaphatnak a sportolók, akiknek dj zenél, van kávézó, kültéri színház, lehet pétanque-ozni is, sőt, még köröm- és hajszalon is a sportolók rendelkezésére áll, a helyszínek között pedig elektromos miniautókkal vagy biciklivel közlekedhetnek.

A Fülöp-szigeteki–amerikai tornász, Levi Ruivivar videójában vezette körbe a nézőket a sportolók számára fenntartott boltban.

Egy szingapúri vlogger pedig a szurkolók számára fenntartott boltot mutatta be.

@melvinoyx PARIS OLYMPICS 2024 MERCH SHOPPING - THE GAME SHOP I was at the Gare de Lyon, hall 2 before my train to Zurich to shop for some paris olympics meechandise. The design of the clothing was quite a disappointment and I don’t find the mascot cute at all (tell me what it looks like). Nonetheless, i found some decent gems! #parisolympics2024 ♬ Espresso - On Vacation Version - Sabrina Carpenter

Megírtuk, hogy az olimpia szörfversenyeit a Párizstól több mint 15 ezer kilométerre lévő Tahiti vizein rendezik, így értelemszerűen ők nem tapasztalhatják meg, milyen az olimpiai falu, de ottani szállásukon, azaz hajójukon szintén van egy olimpiai bolt.

@anatlelior22 Wait untill you'll see what's in the 6 and 9th floor😱🤯  #olympics #paris2024 #olympicvillage #tahiti #fyp ♬ original sound - 🤍🥥S•phia🐚🍨

Több sportolónak még nem kezdődtek el a versenyei, de igyekeztek kihasználni szabadidejüket. Az új-zélandi rögbis, Tysha Ikenasio például elkezdett kitűzőket cserélgetni más nemzetek sportolóival és rövid idő alatt szép gyűjteményt hozott össze.

@lifeoflenax which badge does @Tysha Ikenasio need to get next…. #olympic2024 #pincollection #nzteam #olympicvilla ♬ original sound - Alena Saili

A szerelem városában azért mást is lehet csinálni, az ausztrál-orosz teniszezőnő, Daria Saville ennek megfelelően mindenre felkészült.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik