Serie A: Icardi hűségesküt tett, Dybala új klubját keresik

Vágólapra másolva!
2015.02.25. 16:26
Mauro Icardi, az Internazionale labdarúgócsapatának támadója nem enged az angol klubok csábításának, új szerződést kötne Milánóban. A palermói Paulo Dybaláért a Premier League elitje után a PSG is bejelentkezett.

Icardi a hétvégén a Canale 5 Grand Hotel Chiambretti műsorában elmondta, hogy maradna az Internél, és a La Gazzetta dello Sport szerint a napokban alá is írhatja új szerződését.

„Ötéves szerződés köt az Interhez, amiből három még hátravan. Azt hiszem, ki fogom tölteni a szerződésemet. Ha valóban igazak a pletykák a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool érdeklődéséről, akkor büszke vagyok, mert ezek nagy klubok, de már most is nagyszerű helyen vagyok, és itt akarok sikereket elérni” – mondta Icardi, aki magasabb fizetésre számíthat.

A Transfermarkt által 21 millió euróra taksált Icardi Carlos Tévezzel holtversenyben vezeti a Serie A góllövőlistáját, a 2014–2015-ös szezonban mindkét argentin támadó tizennégy gólt szerzett.

Paulo Dybala sincs sokkal lemaradva, a Palermo támadója tizenkét találatnál jár a bajnokságban. Remek játékával felkeltette a Juventus, a Napoli, valamint angol és spanyol topcsapatok érdeklődését. A kérők sora egyre bővül, Maurizio Zamparini, a Palermo tulajdonosa megerősítette, hogy a PSG is vinné.

„Számos nagy klub megkeresett minket, már tárgyalok az elnökökkel Dybaláról. Sokan érdeklődnek Angliából, de a PSG is szerződtetné. Paulo remek játékos, már egyezkedünk a családjával és az ügynökével, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk meg Dybala és a klub számára” – mondta Zamparini a klub hivatalos oldalának.

A mértékadó Transfermarkt 15 millió euróra becsüli Dybala értékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik