Juventus: szélsőt vettek kölcsön a Hellastól - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.02. 14:26
A Juventus labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönben megszerezte a Helles Veronától a brazil-olasz kettős állampolgárságú Romulót.

A Verona július közepén szerezte meg végleg a Fiorentinától a 27 éves brazil játékost, akit most kölcsönben továbbad a következő idényre. A játékos kölcsönszerződésében szerepel egy opció, miszerint ha Romulo a tétmérkőzések 60 százalékán szerepel a torinóiaknál, akkor a középpályásként és védőként is bevethető labdarúgó kötelezően értékesítendő lesz a Juventus számára.

Romulo ma már orvosi vizsgálatra jelentkezik a Juvénál, délután pedig be is mutatják a sajtónak. A Tuttosport szerint a „zebrák” 1.5 millió euróért szerzik meg őt a szezonra, a végleges ára pedig 6.5 millió lehet.

Romulo jó idényt futott a legutóbbi kiírásban: 32 bajnokin 6 gólig jutott, és miután megkapta az olasz állampolgárságot, Cesare Prandelli áprilisban a squadra azzurra bő keretébe is meghívta, majd a vb előtt is ott volt a 30-as listán, ám lehetőséget nem kapott a bemutatkozásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik