Paulo Dybala a harmadik Juve-játékos, akit megfertőzött a koronavírus (Fotó: AFP)

 

„Sziasztok! Csak arról szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy megkaptuk a koronavírus-vizsgálatunk eredményét, és Oriana (a játékos barátnője – a szerk.), valamint az én tesztem is pozitív lett. Szerencsére tökéletesen érezzük magunkat. Köszönöm az üzeneteiteket!” – írta Dybala a közösségi oldalain.

A 26 éves futballistáról korábban is lehetett már hallani olyan sajtóhíreket, hogy megfertőződött a koronavírussal, de ez mindeddig nem nyert hivatalos megerősítést.

Az argentin támadó Daniele Rugani és Blaise Matuidi után a harmadik Juventus-játékos, akit Olaszországban elért a tomboló világjárvány.

Hola a todos, quería comunicarles que acabamos de recibir los resultados del test del Covid-19 y tanto @orianasabatini como yo dimos positivo. Por fortuna nos encontramos en perfecto estado. Gracias por sus mensajes y un saludo a todos Ciao a tutti, volevo informarvi che abbiamo appena ricevuto i risultati del test Covid-19 e sia io che Oriana siamo risultati positivi. Fortunatamente siamo in perfette condizioni. Grazie per i vostri messaggi. Un saluto a tutti! Hi everyone, I just wanted to inform you that we have received the results for the Covid-19 test and both Oriana and I have tested positive. Luckily we are in perfect conditions. Thanks for your messages.

439.5k Likes, 8,876 Comments - Paulo Dybala (@paulodybala) on Instagram: "Hola a todos, quería comunicarles que acabamos de recibir los resultados del test del Covid-19 y..."