Tyson Fury kirobbanó formába került (Forrás: AFP)

 

A szerződés Anthony Joshua és Tyson Fury összecsapásáról, hivatalos! A pontos időt és a helyszínt a hetekben jelentjük be” – jelentette ki Joshua promótere, Eddie Hearn.

Ahhoz, hogy a „Gypsy King” becenevű Tyson átváltozását értékelni tudjuk, vessünk egy pillantást a februárban posztolásra került videójára, amelyről így számolt be a Seconds Out YouTube-csatornáján:

 


 

Valamelyik nap kérdeztem AJ-től, hogy látta-e a videót, ahogy Fury a tengerbe ugrik. Úgy nézett ki, mint én!” – nyilatkozta mosolyogva Eddie Hearn.

Nem érdekel, hogy jelenleg egy kis súlyfelesleg van rajta, biztos vagyok benne, hogy Tyson a legjobb formáját nyújtja majd a ringben. A valaha volt legjobb Tyson Furyra készülök fel, nem követhetek el egyetlen hibát sem” – nyilatkozta korábban Anthony Joshua ellenfeléről.

Tyson Fury nem titkolja, hogy hónapok óta komolyan edz és minden erejét a felkészülésre fordítja. Arra az átalakulásra azonban még talán a rajongói sem számítottak, amin február óta keresztül ment. A 32 éves ökölvívó vitathatatlanul kirobbanó formának örvend!