Vitorlázás: Berecz megvédte Európa-bajnoki címét!

Az utolsó futamon már rajthoz sem kellett állnia, annyival vezetett, pedig eredendően a dobogós helyet tűzte ki célul Berecz Zsombor, aki végig tudatosan, kiegyensúlyozottan versenyzett Vilamourában, és amikor kellett, megvillant.

Vitorlázás: megerősítette első helyét Berecz a finn Eb-n

A címvédő Berecz Zsombor mindkét csütörtöki futamát megnyerte, és megerősítette vezető pozícióját az Európa-bajnokságon.

Vitorlázás: négy futam után második helyen áll Berecz a finn Eb-n

Címvédőként négy futam után a második helyen áll a finn osztály Európa-bajnokságán az olimpiára készülő Berecz Zsombor.

Vitorlázás: két futam után Berecz vezet a finn Eb-n

Két futam után címvédőként vezet a finn osztály Európa-bajnokságán Berecz Zsombor, aki egy negyedik és egy ötödik helyet szerzett hétfőn.

Vitorlázás: nem szerzett kvótát a Virág, Molnár kettős

Nem sikerült kvótát szereznie a tokiói játékokra a Virág Flóra, Molnár Dávid kettősnek a vitorlázók Nacra 17-es hajóosztályában – írja az MTI.

Vitorlázás: egy helyet visszacsúszott a Virág, Molnár kettős

Az ötödik versenynapon egy helyet visszacsúszott, így a 18. pozícióban várja a zárónapot a Virág Flóra, Molnár Dávid kettős a vitorlázók Nacra 17-es hajóosztályának Lanzarote Winter Series elnevezésű olimpiai kvalifikációs viadalán.

Vitorlázás: előrelépett a Virág, Molnár kettős az olimpiai selejtezőn

A harmadik versenynapon két helyet javított, így jelenleg a 17. helyen áll Virág Flóra és Molnár Dávid a vitorlázók Nacra 17-es hajóosztályának Lanzarote Winter Series elnevezésű olimpiai kvalifikációs versenyén, a kvótaszerzéstől azonban messze vannak – írja az MTI.

Vitorlázás: a Virág, Molnár duó 19. az olimpiai selejtezőben

A második versenynap után a 19. helyen áll Virág Flóra és Molnár Dávid a vitorlázók Nacra 17-es hajóosztályának Lanzarote Winter Series elnevezésű nemzetközi versenyén.

Vitorlázás: az első nap után 17. a Virág, Molnár kettős

Az első versenynap után a 17. helyen áll Virág Flóra és Molnár Dávid a vitorlázók Nacra 17-es hajóosztályának Lanzarote Winter Series elnevezésű nemzetközi versenyén.

Vitorlázás: utoljára szerepeltek együtt a hajóosztályban Gyapjasék

Gyapjas Balázs és Gyapjas Zsombor számára az utolsó közös szereplés volt a portugáliai Vilamourában szombaton zárult világbajnokság a vitorlázók 470-es hajóosztályában.

Vitorlázás: az új-zélandiak egy sikerre az Amerika-kupa-címvédéstől

A Team New Zealand csapata egy győzelemre van attól, hogy megvédje címét a 36. vitorlázó Amerika-kupában – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Vitorlázás: nyolcadikként zártak Gyapjasék a 470-es vb-n

A Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor egység megnyerte az éremfutamot a szombati záró napon, így a nyolcadik helyen végzett a vitorlázók 470-es hajóosztályának világbajnokságán, a portugáliai Vilamourában.

Vitorlázás: Gyapjasék 9. helyen az éremfutam előtt a 470-es vb-n

A Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor egység a kilencedik helyen áll a szombati éremfutam előtt a vitorlázók 470-es hajóosztályának világbajnokságán, a portugáliai Vilamourában – írja az MTI.

Vitorlázás: Gyapjasék a 11. helyen állnak a 470-es vb-n

A Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor egység 11. helyen áll a vitorlázók 470-es hajóosztályának világbajnokságán a portugáliai Vilamourában – tudósít az MTI.

Vitorlázás: Gyapjasék a tizedik helyen állnak a 470-es vb-n

A Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor egység hét pozíciót javítva a tizedik helyen áll a vitorlázók 470-es hajóosztályának világbajnokságán a portugáliai Vilamourában – számolt be róla az MTI.

Vitorlázás: Gyapjasék messze a kvótától a 470-es vb-n

A Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor egység két helyet javítva a 17. helyen áll, ám így is nagyon messze van a kvótaszerzés lehetőségétől a vitorlázók 470-es hajóosztályának világbajnokságán a portugáliai Vilamourában.

Vitorlázás: Gyapjasék a 19. helyen a 470-es vb-n

Az első versenynap után a 19. helyen áll a Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor testvérpár a vitorlázó 470-es hajóosztály világbajnokságán a portugáliai Vilamourában, ahol az utolsó olimpiai kvóta is gazdára talál – tudósít az MTI.

Vitorlázás: célba ért az utolsó hajós a Vendée Globe-on

Péntek reggel célba ért a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásverseny utolsó helyezettje. A finn Ari Huusela 116 nap 18 óra 15 perc és 46 másodperc alatt teljesítette a mintegy 45 ezer kilométeres távot.

Vitorlázás: jövő szerdán kezdődik az Amerika-kupa döntője

Az eredetileg tervezett szombat helyett jövő szerdán kezdődik a 36. vitorlázó Amerika-kupa döntője Aucklandben.

Vitorlázás: az olasz Luna Rossa nyerte a döntőért vívott csatát

Az olasz Luna Rossa jutott döntőbe a 36. vitorlázó Amerika-kupában, miután a selejtezőjének tekinthető Prada-kupa mindkét vasárnapi futamában jobbnak bizonyult a brit Ineos Team UK csapatánál, és 7–1-re megnyerte a párharcukat.