A vér nem válik vízzé – Sallai Roland elbűvölő húga is jól bánik a labdával

Sallai Roland 22 éves húga, Nikolett is sportol, méghozzá magas szinten. Jelenleg az MTK-ban kézilabdázik és szeretne meghatározó NB I-es játékossá válni, valamint nagy álma a válogatottság is – árulta el a Blikknek.

U21-es Eb: ismét szembejött a valóság – értékelés

A magyar korosztályos válogatott futballjában több hiányosság is megmutatkozott a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon.

U21-es Eb: a román szövetség panaszt tett az UEFA-nál – sajtóhír

Helytelen viselkedés miatt feljelentette az UEFA-nál a magyar U21-es válogatott játékosait a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) a két ország szombati Európa-bajnoki találkozója után – írja a Gazeta Sporturilor.

Mol Fehérvár: Dárdai Palkó hamarosan visszatérhet

Mint arról beszámoltunk, ifjabb Dárdai Pál kisebb sérülést szenvedett, így kikerült a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U21-es magyar válogatott keretéből. A Mol Fehérvár FC játékosának állapotáról a csapatorvos beszélt a klubhonlapnak.

U21: Gera csapatkapitánya vitatja a teszteredményt, nem mondott le az Eb-ről

Demjén Patrikot meglepte, hogy az Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatottnál pozitív teszteredményt produkált, a ZTE kapusa, a korosztályos válogatott csapatkapitánya néhány héttel korábban ugyanis átesett a betegségen, s azóta ötször is vizsgálták.

Ha U21-es Eb, akkor Dárdai Pál! No meg a 60 milliós francia „csodagyerek”

Jövő szerdán veszi kezdetét Szlovéniában és Magyarországon az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság, amely előtt hétfőig leadták a keretüket a résztvevő válogatottak. Ezek után már érdemes áttekinteni a névsorokat, illetve a torna érdekességeit. Kiderül például, hogy Magyarország legutóbb 1996-ban vett részt U21-es Eb-n és a keretben, akárcsak most, akkor is volt egy Dárdai Pál nevű játékos… Az idei torna legértékesebbnek tartott futballistája a még csak 18 éves francia „csodagyerek”, Eduardo Camavinga lehet.

U21-es Eb: Dárdai játékosa és Gulácsi csapattársa is a francia keretben

A jövő héten kezdődő, Magyarországon és Szlovéniában megrendezésre kerülő U21-es Eb-re készülő csapatok közül a magyar válogatott, illetve csoportellenfelei kereteit már közöltük, ahogy az Eb-esélyes csapatok közül az angolok, az olaszok és a spanyolok névsorát is. Most lássuk az Eb-esélyesek közül a mérkőzéseit Szombathelyen és Gyirmóton játszó franciák és a szintén esélyesnek számító, portugálok keretét.

U21-es Eb: Hudson-Odoi és Tonali is pályára lép

Az angol, az olasz és a spanyol szövetség is közzétette a március 24-én kezdődő, magyar–szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon résztvevő keretét.

U21: Mutu kihirdette a román válogatott keretét az Eb-re

Megnevezte a magyar–szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokságra utazó keretét Adrian Mutu, a román utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya.

U21-ES EURÓPA-BAJNOKSÁG 2021 – ADATBANK

Március 24-től rendezik az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságot Magyarországon és Szlovéniában. A társházigazda magyar válogatott Németországgal, Romániával és Hollandiával került egy csoportba, és végül nem jutott tovább. A mérkőzések zárt kapusak.

U21-es Eb: zárt kapusak lesznek a márciusi csoportmérkőzések

Nézők nélkül rendezik meg a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokság márciusi csoportmérkőzéseit – írja az MTI.

U21-es Eb: a Parma 18 éves védője meghívót kapott Gera Zoltántól

Szűk egy hónap múlva kezdődik a 2021-es U21-es labdarúgó Európa-bajnokság, amelynek Magyarország és Szlovénia ad otthont. Gera Zoltán, a mieink szövetségi edzője, az olasz Parma tájékoztatása szerint a 18 éves Balogh Botondra is számít a keretében.

U21-es Eb: velük találkoznak a mieink a 2023-as torna selejtezőjében

A magyar U21-es válogatott Németországgal, Lengyelországgal, Izraellel, Lettországgal és San Marinóval került egy csoportba a 2023-as, román-grúz közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében – adta hírül közösségi oldalán az MLSZ.

MLSZ: május 9-én ér véget az NB I, több idő jut a válogatottaknak

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján adott tájékoztatást az NB I folytatásáról, valamint a válogatott 2021-es programjáról.

U21-es Eb: kijutottak a németek és a horvátok is, 15 hely már elkelt

Kedd este szinte teljessé vált a 2021-es, részben hazai rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokság mezőnye: többek között Olaszország, Hollandia, Franciaország, Anglia és a címvédő Spanyolország után Németország és Horvátország is biztossá tette helyét a kontinensbajnokságon.

U21: először győzött Gera Zoltánnal a magyar válogatott

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte Oroszország korosztályos nemzeti csapatát a székesfehérvári Mol Aréna Sóstóban.

Először nyert Gera Zoltánnal az U21-es magyar válogatott

A magyar-szlovén közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar U21-es labdarúgó-válogatott edzőmérkőzésen 2–0-ra legyőzte Oroszország korosztályos nemzeti csapatát a székesfehérvári Mol Aréna Sóstóban.

U21: Gera kijelölte keretét az utolsó felkészülési mérkőzésre

Gera Zoltán szövetségi edző kihirdette a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatott keretét. A csapat november 13-án Székesfehérváron játszik felkészülési mérkőzést Oroszországgal.

Szlovénia: a magyarok elleni meccs után kitört a balhé, sztrájkolnak a játékosok

Óriási balhé tört ki Szlovéniában, ahol az U21-es válogatott játékosai közölték, sztrájkba kezdenek, és addig nem hajlandóak pályára lépni, amíg a játékosként a Zalaegerszegnél is futballozó Primoz Gliha az edző.

U21: Gera keretet hirdetett, újabb meccs a szlovénokkal

Gera Zoltán, az U21-es magyar válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett a jövő márciusban kezdődő, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő korosztályos csapatnál, amely októberben ismét összecsap a torna másik társházigazdájával, Szlovéniával – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu.