Amatőr Kupa: a Dunavarsány nyerte meg a trófeát

A Fémalk-Dunavarsányi TE nyerte meg a labdarúgó Amatőr Kupát, miután szerdán, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett fináléban 2–1-re győzött a hozzá hasonlóan a megyei I. osztályban szereplő Tarpa ellen.

MK: biztosan jutott be a nyolcaddöntőbe a Diósgyőr

Magabiztosan nyert, és a nyolcaddöntőbe jutott a Diósgyőri VTK a labdarúgó Mol Magyar Kupa 8. fordulójának keddi játéknapján. Az élvonalbeli klub a negyedosztályú Tarpa SC-t búcsúztatta.

MK: kurucos lendülettel – a DVTK ellen próbál csodát tenni a Tarpa

Kedden a DVTK ellen próbálnak csodát tenni a megyei bajnokságban remekül szereplő Tarpa labdarúgói a Mol Magyar Kupában.

Tarpa: a Real Madrid fiataljai avatták fel az új sportpályát

A Real Madrid U18-as labdarúgócsapata is pályára lépett a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpa új műfüves sportpályájának átadása alkalmából tartott jótékonysági eseményen szombaton.

Jótékonyság: a Real Madriddal avatja fel pályáját a Tarpa

Nem mindennapi párosítás: a Tarpa SC 19 éves csapata a Real Madrid 18 esztendős játékosai ellen! Alighanem először és utoljára játszik egymással a magyarországi nagyközség együttese a világhírű elitalakulattal.

NB III: Cegléden folytatja az egy meccsen 17 gólt szerző csatár

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III-ban szereplő Ceglédi VSE-ben folytatja pályafutását Rozmán Sándor, aki az előző szezonban a Szabolcs megyei II. osztályban szereplő Tarpa csatáraként a Kölcse elleni, 26–1-re megnyert találkozón tizenhét gólt szerzett.

Megyei foci: mestertizenhetes! „Néhány ziccert be sem lőttem”

Mesterhármas? Ugyan, itt a mestertizenhetes! Rozman Sándor, a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tarpa játékosa tizenhétszer zörgette meg a hálót a Kölcse ellen 26–1-re megnyert találkozón.