NFL: a Tampa megvált öt játékosától, köztük Derrick Brookstól

A Tampa Bay Buccaneers megvált öt idősebb játékosától. Derrick Brooks, Warrick Dunn, Joey Galloway, Ike Hilliard és Cato June a 2009-es szezonban már nem segíti az NFL-ben szereplő Kalózokat.

NFL: Jeff Garcia irányítja a Tampát a San Diego ellen

Úgy tűnik, az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers két irányítója, Jeff Garcia és Brian Griese közti versenyfutás előbbi játékos sikerével ér véget.

Jon Gruden 2011-ig meghosszabbította szerződését a Buccaneersnél

Az észak-amerikai amerikai futball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers meghosszabbította vezetőedzőjének, Jon Grudennek egy éven belül lejáró szerződését. A Super Bowl-győztes mester 2011-ig kötelezte el magát a klubhoz.

Vége a Buccaneers idényének, a Giants lesz a Cowboys ellenfele

Az észak-amerikai amerikai futball-bajnokság (NFL) rájátszásának első körében, az úgynevezett wild card fordulóban a New York Giants a vártnál simábban búcsúztatta a további küzdelmektől a Tampa Bay Buccaneers együttesét. Az Eli Manning vezette vendégcsapat 24-14-re nyert.

Karnyújtásnyira a rájátszástól a Steelers és a Buccanneers

Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójában a hazai környezetben pályára lépő Pittsburgh 24-10-re verte a Cincinnati Bengals együttesét. A Cleveland vereséget szenvedett Arizonában (27-21), így a Steelers megnyugtató előnnyel vezeti az AFC Északi csoportját. Az Indianapolis hárompontos győzelmet aratott a Jacksonville ellen: a 28-25-ös eredménnyel záruló találkozón Peyton Manning 4 touchdown-passzt adott. A Tampa Bay kiváló mérkőzésen győzte le a New Orleans együttesét, így a Bucks már csak valami hihetetlen pechszériának köszönhetően bukhatná el a playof-szereplést. Továbbra is nyeretlen a Miami. A Dolphinst ezúttal a New York Jets páholta el (40-13).

Szenzációs New England: Brady, Moss és a Patriots megállíthatatlan

Imponáló, 34-13-as győzelmet aratott a New England csapata a Cincinnati otthonában az északamerikai amerikaifutball-bajnokság negyedik fordulójában. A hagyományos hétfő esti rangadón (Monday Night Football) Tom Brady, a Patriots irányítója három toucdown-passzal járult hozzá csapata idénybeli negyedik sikeréhez.

Brett Favre most már egyedül vezeti az örökranglistát Marino előtt

A Greeen Bay Packers 23-16-ra nyert a Minnesota Vikings ellen az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) negyedik fordulójában. A mérkőzésen Brett Favre két touchdown-passzt szerzett, s ezzel most már egyedül vezeti az NFL örökranglistáját. A "sajtfejűek" élő legendájának ez volt a 422. hat pontot érő átadása a ligában.


Kézilabda Eb: Tudta-e?