F1: a pilóták közösségi médiás szünetet tartanak Portugáliában – videó

Rendhagyó futamhétvége vár a Formula–1-ben szereplő csapatokra. Nem technikai vagy fejlesztési okok miatt lesz a Portugál Nagydíj különleges, hanem azért, mert a pilóták úgy döntöttek, hogy social média blackoutot tartanak a három nap alatt.

Brazília: hipnotizőr segíthet a kiesés elől menekülő klubon

A brazil Portuguesa vezetősége különös módszerrel vette fel a harcot a csapatot fenyegető kieséssel szemben: felbérelt egy hipnotizőrt, hogy megmentse az együttest a harmadosztály rémétől.

Videó: ennyit várni? - ordító helyzetben bénázott a brazil

Bár 1–0-ra nyert a Palmeiras a Portuguesa ellen a brazil paulista állami labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, Wesley Lopes Beltrame sokáig nem felejti el ezt a meccset. A 26 éves középpályás egy kontratámadás után egy az egyben találta magát az üres kapuval, ám lövés helyett feleslegesen lekezelte a labdát, cselezett, majd a védőbe lőtt.

Videó: gyönyörűen támadtak, de nagyon elrontották a végét

A Palmeiras 1–0-ra legyőzte a Portuguesát a brazil Paulista állami bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az alábbi videóban látható jelenet bizonyára emlékezetes marad a nézőknek: egy gyönyörű Palmeiras-támadás végén már csak be kellett volna passzolni a labdát az üres kapuba, ehelyett...

Brazília: mégis kiesik a bajnok, háborog a szövetség

A brazil legfelsőbb sportbíróság döntése szerint vissza kell adni a brazil állami bajnokságban szereplő Portuguesának azt a négy pontot, amelyet azért vontak le tőle korábban, mert a Gremio elleni bajnokin eltiltott játékost küldött a pályára. Így viszont visszaelőzi a tabellán a Fluminensét, amely mégis kiesik  bajnoki címvédőként.

Videó: Gilberto 40 méterről ágyúzott a kapuba

Bombagól a javából! A brazil labdarúgó-bajnokságban lejátszott Portuguesa–Náutico összecsapás a hazaiak 3–0-s győzelmével ért véget. A mérkőzés legszebb találatát Gilberto szerezte a 35. percben. A 24 éves játékos 40 méterről lőtt nagy erővel a kapuba, ez volt csapata második gólja.

Videó: az új Neymar - pazar gól a Santos fiataljától

A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Santos 4–1-re nyert a Portuguesa ellen. A Santos fiatal tehetsége, az új Neymarnak kikiáltott 19 éves Neilton pazar gólt szerzett, sőt ez már a harmadik gólja volt hatodik meccsén. Íme!

Videó: a brazil ismét lecsapott, ezúttal pokoli nagy gól lőtt

Fantasztikus szabadrúgásgóllal egyenlített a Fluminense a brazil labdarúgó-bajnokság 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Portuguesa otthonában. A vendégek a 37. percben szabadrúgáshoz jutottak, a labda mögé Rafael Sóbis állt, aki mintegy 30 méterről, hatalmas erővel lőtt a jobb felső sarokba. Sóbisnak rövid időn belül ez volt már a második nagy gólja, a Flu előző meccsén a Goiást sem kímélte. A meccs végén azonban nem örülhetett, Diogo 83. percben esett találatával ugyanis a Portuguesa nyert 2–1-re.